QPR toimittaa prosessien analysointi- ja mittaamisohjelmiston kreikkalaiselle Piraeus-pankille


QPR Softwaren viimeisin asiakas, Piraeus, toimittaa pankki- ja vakuutuspalveluita 5,8 miljoonalle henkilö- ja yritysasiakkaalleen.

Kreikan suurin pankki, Piraeus, valitsi QPR Softwaren prosessien analysointi- ja mittaamisohjelmiston toimittajaksi tuotteen monipuolisuuden, helppokäyttöisyyden ja tiedon visualisointikyvykkyyden ansiosta. Piraeus käyttää QPR ProcessAnalyzeria liiketoiminnan jatkuvaan seurantaan ja poikkeamien juurisyiden selvittämiseen tehdäkseen juuri ne parannukset, jotka tuottavat eniten arvoa. QPR ProcessAnalyzer mahdollistaa prosessien jatkuvan tehostamisen visualisoimalla todelliset prosessit automaattisesti järjestelmädatan pohjalta, paljastamalla prosessin poikkeamat ja pullonkaulat sekä tarjoamalla aina ajantasaiset prosessi-KPI:t johdon käyttöön. QPR ProcessAnalyzer tarjoaa myös mahdollisuuden tekoälyn hyödyntämiseen prosessipoikkeamien ennakoivassa torjunnassa.

”Tämä hieno uusi sopimus osoittaa, että QPR on prosessien analysointi- ja mittaamismarkkinan johtava toimija. Meille on ilo auttaa Piraeusta tunnistamaan ja hyödyntämään yrityksen liiketoimintaprosessien täysi potentiaali”, sanoo Jari Jaakkola, QPR Softwaren toimitusjohtaja.

“QPR:n vaikuttava tuoteratkaisu tehostaa pankkimme liiketoimintaa. Osana Piraeus-pankin muutosohjelmaa haluamme hioa prosessejamme sekä seurata ja analysoida asettamiamme tavoitteita. QPR tarjoaa meille yhtenäisen alustan, joka vastaa tarpeisiimme erinomaisesti”, sanoo George Nasoulis, Piraeus-pankin tietohallintojohtaja.

Sopimus sisältää QPR ProcessAnalyzer -ohjelmistolisenssin lisäksi myös käyttöönottoprojektin. Käyttöönottoprojekti toimitetaan yhteistyössä QPR Softwaren paikallisen jälleenmyyjän ITMC:n kanssa.

Täältä löydät lisätietoja QPR ProcessAnalyzer -ohjelmistosta.


QPR Software Oyj

QPR Software Oyj (Nasdaq Helsinki) tarjoaa asiantuntijapalveluja ja ratkaisuja toiminnan johtamiseen ja kehittämiseen, sekä muutoshankkeiden ja operatiivisen toiminnan tukemiseen. Näiden tueksi QPR Software toimittaa yli 50 maassa strategian toimeenpanon, tulos- ja prosessijohtamisen, prosessianalyysin sekä kokonaisarkkitehtuurin ratkaisuja tukevia ohjelmistoja.

QPR Softwaren kattava asiantuntijatiimi ja 25 vuoden kokemus takaavat asiakkaillemme näkyvyyden heidän liiketoimintaansa ja antavat keinot tehdä oikeat päätökset. Toiminta-aikanamme olemme myyneet yli miljoona ohjelmistolisenssiä, jotka ovat käytössä 2 000 organisaatiossa.

Dare to improve. www.qpr.com


Lisätietoja:

Matti Erkheikki 
Johtaja, QPR Software Oyj
Tel. + 358 40 717 2570
Email: matti.erkheikki(at)qpr.com


ITMC S.A.

ITMC S.A. on konsultointiyritys, joka toimittaa innovatiivisia teknologiaan pohjautuvia liiketoimintaratkaisuja ja asiantuntijapalveluita Kreikassa, Kyproksella ja muilla lähialueen markkinoilla. ITMC toimii merkityksellisesti, luotettavasti, joustavasti sekä innovatiivisesti ja on toimittanut useita projekteja mm. strategian käyttöönoton, liiketoimintaprosessien, suorituskykyjohtamisen ja prosessianalyysin alueilla.

www.itmc.gr  

Lisätietoja:

Yannis Charalambous 
Managing Partner, ITMC S.A.
Tel. +302107247884
Email: Yiannis.Charalambous@itmc.gr


Piraeus

Piraeus-pankki palvelee noin 5,8 miljoonaa asiakastaan 7 eri maassa. Pankin pääkonttori sijaitsee Ateenassa, Kreikassa ja sillä on noin 17 000 työntekijää. Konsernin varat olivat noin 68,2 miljardia euroa, lainat 45,7 miljardia euroa ja asiakastalletukset 41,8 miljardia euroa 30. syyskuuta 2017.

Piraeus on perustettu 1916 ja toimi vuosikymmeniä yksityisenä luotonantajana. Pankki oli valtion omistuksessa 1975-1991 kunnes se yksityistettiin joulukuussa 1991. Tämän jälkeen Piraeus on kasvanut nopeasti ja on nykyään Kreikan johtava pankki, jolla on 30% markkinaosuus lainoissa ja 29% markkinaosuus talletuksissa.

www.piraeusbankgroup.com