Ramirent Oyj:n hallituksen järjestäytyminen


Ramirent Oyj               Pörssitiedote        15.3.2018                klo 15.15
                                                               
                                                                                                      

Ramirent Oyj:n hallituksen järjestäytymiskokous pidettiin 15.3.2018. Kokouksessa hallitus valitsi keskuudestaan Ulf Lundahlin jatkamaan hallituksen puheenjohtajana ja Susanna Renlund varapuheenjohtajana.

Kokouksessa hallitus päätti myös työvaliokunnan kokoonpanosta jonka tehtäviin, muiden muassa, on osoitettu myös tarkastusvaliokunnan tehtävät. Ulf Lundahl, Susanna Renlund ja Tobias Lönnevall valittiin työvaliokunnan jäseniksi ja Ulf Lundahl valittiin työvaliokunnan puheenjohtajaksi.

Hallitus arvioi tämän kokoonpanon olevan tarkoituksenmukainen huomioiden työvaliokunnan tehtävät kokonaisuutena sekä valittujen jäsenten osaaminen ja kokemus.

LISÄTIETOJA:
Pierre Brorsson, talousjohtaja, puh. +46 8 624 9541

RAMIRENT on johtava konevuokrausalan yritys, joka tarjoaa asiakkailleen ensiluokkaisia laitteita, palveluja ja osaamista. Ramirentin vuokrausratkaisut yksinkertaistavat asiakkaiden liiketoimintaa. Ramirent palvelee laajaa asiakaskuntaa, kuten rakennusalaa, teollisuutta, palvelualaa, julkista sektoria ja kotitalouksia. Vuonna 2017 Ramirent-konsernin liikevaihto oli 724 miljoonaa euroa. Konsernilla on 2 820 työntekijää 293 toimipisteessä 10 maassa Pohjoismaissa ja Itä-Euroopassa. Ramirent on listattu NASDAQ Helsingissä (osakkeen tunnus: RMR1V). Ramirent - More than machines®.

JAKELU:
NASDAQ Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet
www.ramirent.com