Agillic styrker sin position på det svenske marked, gennem nyt strategisk samarbejde inden for AI-driven marketing automation med bureaukæden House of Friends (HofF)


København – 30. april, 2018

Agillic A/S (Nasdaq First North Copenhagen: AGILC) annoncerer i dag, at selskabet indgår strategisk samarbejde med svenske House of Friends (HofF), der er noteret på Nasdaq First North, Stockholm. Samarbejdet sikrer Agillic yderligere adgang til det svenske marked, hvor HofF er en ledende kreativ aktør inden for marketing automation.

Vækst gennem strategiske samarbejder er en vigtig del af Agillics strategi. Ved at uddanne HofF’s medarbejdere i at sælge og bruge Agillics platform til personaliseret omnichannel-kommunikation, vil begge selskaber komme hurtigere ud til flere kunder, end de kan på egen hånd. Agillic og HofF samarbejder allerede på flere internationale kundeprojekter, inklusive Storytel, som tidligere er meldt ud i Sverige

Jesper Valentin, CEO Agillic kommenterer:

"Agillic er efter sin børsnotering, ved at rulle sin strategi ud på de nordiske markeder, hvor Sverige er et identificeret vækstmarked. Gennem samarbejdet med HofF og deres store kundebase, vil Agillic kunne nå endnu flere kunder hurtigere samt tilbyde dem stærke kreative og personaliserede løsninger, i samarbejdet med HofF. Vi har testet hinanden på flere kundeprojekter med stærke resultater til følge, og derfor tager vi nu næste skridt og indgår formelt samarbejde”.

Magnus Widgren, Koncernchef hos på House of Friends kommenterer:

”HofF oplever stor efterspørgsel omkring marketing automation løsninger og AI. Agillic har en platform som er enkel at installere hos kunderne, har et indbygget omnichannel fokus og allerede indbygget AI. Vores kunder behøver således ikke en stab af IT-folk for at udføre kreativ automatiseret kommunikation. Takket være samarbejdet med Agillic kan vi tilbyde vores kunder omkostningseffektive løsninger, som ikke længere behøver stoppe på idéstadiet, grundet tekniske og økonomiske begrænsninger”

For yderligere information, kontakt venligst:

Jesper Valentin Holm, CEO, Agillic A/S
Telefon: +45 6093 3630, e-mail: jesper.valentin@agillic.com

Magnus Widgren, Koncernchef, House of Friends AB

Telefon: +46 070-877 02 82, e-mail: magnus.widgren@houseoffriends.se

Om Agillic A/S

Agillic A/S (Nasdaq First North Copenhagen: AGILC) sælger egenudviklet næste generations cloudbaseret marketing automation software på abonnementsbasis. Agillics platform gør kundernes marketingsafdelinger i stand til at kommunikere personaliseret til alle sine kunder, også når der kommunikeres til tusinde kunder på samme tid. Kernen i Agillics tilbud til sine kunder, er netop at nå kunden med relevant personaliseret kommunikation, så de modtager det rigtige budskab, på det optimale tidspunkt uagtet om det leveres via SMS, e-mail, i butik eller andetsteds. Det eliminerer spam og sikrer relevant effektiv kommunikation med høje konverteringsrater til salg som følge.

Om House of Friends AB

House of Friends er en svensk kommunikationskoncern som opererer inden for rammerne ”create & automate” og består af reklamebureauet Scholz & Friends, CRM-bureauet Friends & Tactics, Marketing Automationbureauet Friends & Insights, filmselskaberne Parapix og Bell & Light, produktionsbureauet Done by Friends, digitalbureauet True Friends og Content Marketingbureauet Friends & Content. House of Friends er noteret på Nasdaq First North, Stockholm. Erik Penser Bank er selskabets Certified Adviser.