Kvartalsmeddelelse 1. kvartal 2018. God start på året for Agillic som har sat fart på vækstplanerne efter selskabets optagelse til handel på Nasdaq First North


Resultatet er tilfredsstillende og i overensstemmelse med den lovede guidance. Selskabets vigtigste indikator for vækst og værdi af selskabet; Annual Recurring Revenue (ARR) er steget med 51% fra DKK 23 mio. per 31. marts 2017 til DKK 35 mio. per 31. marts 2018.

Kvartalet var kendetegnet ved ansættelsen af vækstfokuserede nøglepersoner til at styrke og understøtte den planlagte ekspansion i Norden og UK, ligesom tilgang af nye kunder styrkede virksomhedens fundament yderligere.

Selskabet fastholder forventningerne til året. 


Øvrige højdepunkter – 1. kvartal

  • Agillic A/S optages til handel på Nasdaq First North Copenhagen den 22. marts 2018.
  • Omsætningen i 1. kvartal steg med 111% i forhold til 1. kvartal 2017, fra DKK 4,6 millioner til 9,7 millioner
  • En række virksomheder tager deres Agillic-løsning i brug, herunder den skandinaviske tøjkoncern Varner, møbelkæden Bolia, byggemateriale-grossisten AO og hjælpeorganisationen Dansk Røde Kors.
  • 3F indgår langsigtet aftale med Agillic.
  • VITA indgår langsigtet forlængelse med Agillic, som blandt andet omfatter ny licens på AI-modeller.
  • Mike Weston tiltræder som ny Managing Director i UK den 15. marts 2018.
  • Christian Tange annonceres som ny Chief Financial Officer med tiltrædelse den 1. april 2018.

Højdepunkter efter kvartalets afslutning

  • Thomas G. Andersen annonceres som ny salgsdirektør med tiltrædelse den 1. maj 2018.
  • Nordisk Film tilgår Egmonts koncernaftale med Agillic, som desuden omfatter Egmont Danmark, Egmont Norge, Alinea og TV2 Norge.
  • Adapt, der er blandt Danmarks største digitale bureauer, indgår partnerskab med Agillic. Adapt og Agillic har allerede arbejdet sammen på en række store projekter for fælles kunder.
  • Den svenske bureaukæde House of Friends indgår vigtigt strategisk partnerskab med Agillic. House of Friends og Agillic har allerede et samarbejde om Storytel. Det formaliserede samarbejde styrker Agillics position på det svenske marked.

Jesper Valentin Holm, CEO, udtaler om kvartalsmeddelelsen:

”Resultatet er tilfredsstillende, og vi er klar til fortsat at levere på vores guidance. Med provenuet fra aktieudstedelsen har vi kunnet sætte yderligere fart på vores vækststrategi. Vi har styrket organisationen på en række afgørende pladser, hvor vi har tiltrukket stærke kapaciteter, der tidligere har været med til at skabe markant vækst i sammenlignelige virksomheder. Vi har også fået en række nye kunder, og vi vil snart kommunikere de første resultater fra vores større AI-pilotprojekter, som vi forventer os en del af”.

Yderligere information:
Jesper Valentin Holm, CEO, AGILLIC A/S
Telefon: +45 6093 3630, e-mail: jesper.valentin@agillic.com

Christian Tange, CFO, AGILLIC A/S
Telefon: +45 2886 2666, e-mail: Christian.tange@agillic.com

Læs kvartalsmeddelelsen her

Selskabet afholder webcast 9. maj 2018 klokken 09:00 CEST på https://edge.media-server.com/m6/p/qfeon3aq

Præsentationen kan endvidere følges ved at ringe ind på følgende telefonnumre:

Fra Danmark: +45 3544 5580
Fra Sverige: +46 850 556 474
Fra England: +44 203 364 53 74

Certified Adviser
Tofte & Company
Thomas Tofte Hansen, info@toftecompany.com
Hovedvagtsgade 6, 3
1103 København K
Telefon: +45 2673 2161

Om AGILLIC A/S
AGILLIC A/S (Nasdaq First North Copenhagen: AGILC) sælger egenudviklet næste generations cloudbaseret marketing automation software på abonnementsbasis. AGILLICs platform gør kundernes marketingsafdelinger i stand til at kommunikere personaliseret til alle sine kunder, også når der kommunikeres til tusinde kunder på samme tid. Kernen i AGILLICs tilbud til sine kunder, er netop at nå kunden med relevant personaliseret kommunikation, så de modtager det rigtige budskab, på det optimale tidspunkt uagtet om det leveres via SMS, e-mail, i butik eller andetsteds. Det eliminerer spam og sikrer relevant effektiv kommunikation med høje konverteringsrater til salg som følge.

AGILLIC har udover hovedkontoret i København salgskontor i London, England og en udviklingsenhed i Kiev, Ukraine.

For yderligere information, se venligst www.agillic.com

Denne information er information som AGILLIC A/S (publ) (Nasdaq First North Copenhagen: AGILC) er forpligtet til at offentliggøre i henhold til EU Market Abuse Regulation. Informationen blev offentliggjort via agent af Jesper Valentin Holm, 08:00 CEST 9. maj, 2018.

Vedhæftet fil


Attachments

Agillic_kvartalsmeddelelse_Q1_2018