Ny administrerende direktør for BEKEY A/S


Selskabsmeddelelse nr. 06-18

14. maj 2018

Efter en række år med betydelige underskud i BEKEY A/S har bestyrelsen vedtaget en mere fokuseret strategi for BEKEY A/S, hvor målet er lønsom vækst, og markedsområderne er afgrænset til primært Danmark og Norge.

I den forbindelse fratræder Søren Holmblad efter gensidig aftale pr. dags dato sin stilling som administrerende direktør for BEKEY A/S og medlem af direktionen i North Media A/S.

Jannik Bray Christensen tiltræder i dag som ny administrerende direktør for BEKEY A/S og indtræder samtidig i direktionen for North Media A/S. Siden den 1. oktober 2017 har Jannik Bray Christensen været økonomidirektør for BEKEY A/S.

”Søren Holmblad har stået i spidsen for BEKEY, siden organisationen bestod af ganske få medarbejdere. Han har ydet en stor og vigtig indsats for BEKEY gennem de seneste 8 år, og jeg vil gerne benytte lejligheden til at takke Søren for hans dedikation og ildhu”, udtaler bestyrelsesformand Mads Dahl Andersen, som fortsætter: ”Med den nye og mere fokuserede strategi er Jannik Bray Christensen den helt rigtige til at stå i spidsen for BEKEY, og jeg ser frem til et godt samarbejde”.

BEKEY A/S er 100 % ejet af North Media A/S, og ledelsesændringen påvirker ikke North Media A/S’ forventninger til omsætning og EBIT i 2018. Koncernen forventer uændret en omsætning på 1.090-1.155 mio. kr. og et EBIT før særlige poster på 60-95 mio. kr.

Yderligere oplysninger

Ordførende koncerndirektør & CFO Kåre Wigh, mobil 25 65 21 45.

Med venlig hilsen
North Media A/S

Kåre Wigh
Ordførende koncerndirektør & CFO