AGILLIC vinder FDIH’s pris for bedste e-handelsværktøj


København – 25. maj, 2018 – AGILLIC A/S (Nasdaq First North Copenhagen: AGILC) blev i går aftes – i overværelse af Erhvervsminister Brian Mikkelsen - kåret som vinder i kategorien bedste e-handelsværktøj, ved Foreningen for Dansk Internethandel’s (FDIH) årlige prisuddeling E-Handelsprisen, for sin marketing automation platform som af juryen blev kaldt international klasse med enormt potentiale i både Danmark og resten af verden.

Juryens begrundelse for prisen:

Agillic belønnes for at have skabt en elegant og effektiv platform, som med pragmatiske og smarte løsninger gør livet lettere for virksomheder, der vil styrke den personlige kontakt med forbrugerne.

Virksomhedens løsninger er ifølge juryen i international klasse, og potentialet er enormt både i Danmark og resten af verden.

Erhvervsminister Brian Mikkelsen havde følgende kommentar til aftenens vindere:
”Det er virksomheder som jer, der er med til at skabe vækst og arbejdspladser i Danmark. I er helte. Derfor vil regeringen arbejde videre for, at I får endnu bedre vilkår, så I kan udnytte de mange nye muligheder.”

Jesper Valentin, CEO Agillic:

”Efter vores børsnotering er vi på jagt efter den vækst vi har stilet aktionærerne i udsigt, og en pris som denne understreger vores ambitionsniveau. Vi er glade for prisen, især på kundernes vegne, for på Agillic platformen vil de kunne sælge flere varer gennem personaliseret kommunikation. Og fra mig skal naturligvis også lyde et stort tillykke til teamet for uden dem, ingen pris”.

Agillic er i skrivende stund ved at rulle de første AI baserede versioner af platformen ud, og resultaterne er meget lovende.

Jesper Valentin, CEO Agillic:

”Vi har netop i dag offentliggjort vores AI-resultater for den norske detailkæde Vita (Norges Matas), som viser markante forbedringer i konverteringsraterne. Vores kunder går en stor fremtid i møde med den AI-funderede Agillic platform”.

For yderligere information, kontakt venligst:

Jesper Valentin Holm, CEO, AGILLIC A/S
Telefon: +45 6093 3630, e-mail: jesper.valentin@agillic.com

Om Agillic A/S
Agillic hjælper marketingafdelinger med at få mest muligt ud af data og omsætte det til relevant og personaliseret kommunikation, der skaber stærke relationer mellem mennesker og brands. Vores platform bruger AI (artificial intelligence) til at analysere data og til at skærpe den forretningsmæssige værdi af kundekommunikationen. Ved at kombinere datadrevet kundeindsigt med evnen til at eksekvere personaliseret 1-1 kommunikation giver vi vores kunder et forspring i kampen om at vinde markeder og kunder. Det gør vi blandt andet for Banco Santander, Egmont Publishing, Matas, Vita og Storytel.