Ramirent toimittajaksi Ruotsin Västra Länken -projektiin


Ramirent Oyj                       Lehdistötiedote                    3.9.2018 klo 10:45
 

NCC ja Ramirent ovat aloittaneet tiiviin yhteistyön, joka liittyy Västlänkenin E02 Centralen -projektiin. Projekti kestää yli kahdeksan vuotta, ja Ramirentin toimittama kokonaisratkaisu käsittää koneet ja palvelut sekä työmaan logistiikkaa ja turvallisuutta valvovan henkilöstön.

Ramirent on kokonaistoimittajana NCC:lle, joka rakentaa Västlänkenin osuutta Göteborgin keskusasemalle Ruotsin liikenneviraston (Trafikverket) toimeksiannosta. Laaja projekti on yksi neljästä Västlänken-infrastruktuurihankkeen osiosta, ja se koostuu E6-tien ylittävästä uudesta sillasta, lähijunaliikenteen uudesta maanalaisesta asemasta sekä noin kahden kilometrin pituisesta junatunnelista. Töiden arvioidaan kestävän kahdeksan vuotta.

"Koska kyse on mittavasta ja pitkäaikaisesta projektista, olemme laatineet suunnitelmia yhteistyössä NCC:n kanssa jo noin vuoden verran. On tärkeää, että löydämme yhdessä sekä tehokkaat että taloudelliset ratkaisut projektille", sanoo Ramirent Västin liiketoimintajohtaja Christopher Ridderstad.

Tavoitteena on, että NCC:llä on käytössään oikeat koneet ja varusteet oikeassa paikassa oikeaan aikaan koko projektin ajan. Projekti käynnistyy toden teolla tämän vuoden lokakuun alussa, ja tuolloin Ramirent toimittaa myös ensimmäiset työmaatilat työmaalle.

"Kyseessä on erittäin monimutkainen projekti, joten vaatimukset poikkeavat merkittävästi monista muista työmaista. Tuomalla paikalle logistiikkaan ja turvallisuuteen erikoistunutta, osaavaa henkilöstöä voimme yhdessä NCC:n kanssa varmistaa työmaan turvallisuuden. Turvallisuuden ja tehokkuuden edistäminen on tärkeä osa Ramirentin kaikkia toimituksia, sanoo Ramirent-konsernin liiketoiminnan kehityksestä vastaava johtaja Jonas Söderkvist.

Lisätietoja: Pernilla Lodin, Ramirent Ruotsi, viestintäpäällikkö, +46 8 621 23 90, pernilla.lodin@ramirent.se.

RAMIRENT on johtava konevuokrauskonserni, joka yhdistää parhaat koneet, palvelut ja osaamisen vuokrausratkaisuiksi, jotka yksinkertaistavat asiakkaiden liiketoimintaa. Ramirent palvelee laajaa asiakaskuntaa, kuten rakentamista, teollisuutta, palvelusektoria, julkista sektoria ja kotitalouksia. Vuonna 2017 Ramirent-konsernin liikevaihto oli 724 miljoonaa euroa. Konsernilla on 2 943 työntekijää 300 toimipisteessä 10 maassa Pohjoismaissa ja Itä-Euroopassa. Ramirent on listattu NASDAQ Helsingissä (RMR1V). Ramirent - More than machines®.

Jakelu:
NASDAQ Helsinki, keskeiset tiedotusvälineet, www.ramirent.com