AS “Olainfarm” akcijām jau trešais tirgus nodrošinātājs



AS “Olainfarm” ir kļuvusi par vienu no retajiem biržas uzņēmumiem Baltijas valstīs, kam turpmāk būs jau trīs akciju tirgus nodrošinātāji. Par jaunāko AS “Olainfarm” akciju tirgus nodrošinātāju ir kļuvusi starptautiskā investīciju kompānija UAB “Orion Securities”, kas turpmāk līdzās AS “LHV Pank” un AB “Šiauliu Bankas” veiks tirgus nodrošināšanu ar uzņēmuma akcijām.

Labojot iepriekšējās uzņēmuma padomes pieļautās kļūdas, AS “Olainfarm” jaunā vadība ir nolēmusi paplašināt un pilnveidot attiecības ar uzņēmuma akcionāriem un investoriem. Tostarp, paplašinot uzņēmuma akciju tirgus nodrošinātāju skaitu, akcionāriem un potenciālajiem investoriem pavērsies lielākas iespējas gan iegādāties, gan realizēt AS “Olainfarm” akcijas. 

“Diemžēl iepriekšējās AS “Olainfarm” padomes darbības laikā finanšu tirgi, uzņēmuma darbības caurskatāmība un visu, tajā skaitā mazo, akcionāru intereses acīmredzami nebija prioritāte. Savukārt mēs uzskatām, ka uzņēmuma attieksmes maiņa šajos jautājumos ir viens no svarīgākajiem jaunās komandas uzdevumiem. Panākot vienošanos par akciju tirgus trešo nodrošinātāju, AS “Olainfarm” atkal centīsies kļūt par vienu no vadošajiem Baltijas uzņēmumiem investoru attiecību jomā. Jāuzsver, ka veseli trīs tirgus nodrošinātāji šobrīd ir tikai dažiem uzņēmumiem Baltijā.  Jau tuvākajā laikā plānojam uzsākt vai atjaunot arī citas investoru attiecību aktivitātes,” saka Pāvels Rebenoks, AS “Olainfarm” padomes priekšsēdētājs.

AS „Olainfarm“ ir viens no lielākajiem uzņēmumiem Baltijas valstīs ar 45 gadu pieredzi medikamentu un ķīmiski farmaceitisko produktu ražošanā. Kompānijas darbības pamatprincips ir ražot uzticamus un efektīvus augstākās kvalitātes produktus Latvijai un visai pasaulei. AS „Olainfarm“ produkcija tiek eksportēta uz vairāk nekā 60 pasaules valstīm, tostarp Baltijas valstīm, Krieviju, citām NVS valstīm, Eiropu, Ziemeļameriku, Āzijas valstīm un Austrāliju.


Papildu informācija:

Inga Krūkle, AS “Olainfarm” valdes locekle
Tālr.: +371 28698449
E-pasts: inga.krukle@olainfarm.com

Pāvels Rebenoks,
AS “Olainfarm” padomes priekšsēdētājs
Tel.: +371 26332366
E-pasts: pavels.rebenoks@olainfarm.com