UPP Olaines OÜ noteerimisprospekti lisa


UPP Olaines OÜ (Emitent) registreeris 23. oktoobril 2018 UPP Olaines OÜ allutatud võlakiri 10.11.2022 võlakirjade noteerimisprospekti (Prospekt) Finantsinspektsioonis. Prospekt on kättesaadav Finantsinspektsiooni veebilehel (www.fi.ee), peale noteerimismenetluse lõppemist on Prospekt kättesaadav ka Nasdaq Tallinn kodulehel (www.nasdaqbatlic.com).

Emitent avaldab, et 13. novembril 2018 registreeris Finantsinspektsioon Prospekti lisa. Prospekti lisa sisuks on järgmised muudatused:

  • Täiendada lisaga Annex E Prospektis avaldatud Emitendi finantsinformatsiooni 9-kuu konsolideeritud auditeerimata vahearuandega perioodi kohta, mis lõppes 30. septembril;
  • Uuendada ülaltoodud muudatuste valguses Prospekti kokkuvõtet;
  • Uuendada ülaltoodud muudatuste valguses Prospekti eestikeelset kokkuvõtet.

Prospekti lisa avaldatakse elektrooniliselt Finantsinspektsiooni veebilehel ning Emitendi veebileheküljel (www.unitedpartners.ee). Peale noteerimismenetluse lõppemist avaldatakse Prospekti lisa ka Nasdaq Tallinn veebileheküljel. Investor võib paluda Prospekti lisa ja kokkvõtte saatmist elektrooniliselt tema poolt antud e-posti aadressile, saates e-kirja aadressil info@unitedpartners.ee, samuti prospekti ja selle kokkuvõtte paberkandjal üleandmist Emitendi aadressil Pärnu mnt 141, 11314, Tallinn.

Lisainformatsioon:

Siim Sild

United Partners Advisory, Direktor

E-mail: siim.sild@unitedpartners.ee

www.unitedpartners.ee