Lehdistötiedote: Terveystalon hyvinvointipalvelujen tarjonta jatkaa kasvuaan, Kuntoutumisasema OTE Oy osaksi Terveystaloa


Terveystalo on 14.12. allekirjoitetulla sopimuksella ostamassa Kuntoutumisasema OTE Oy:n toiminnan Forssassa ja Tammelassa. Kauppa on jo neljäs hyvinvointiliiketoiminnan yritysosto tänä vuonna. Yhtiön työntekijät siirtyvät Terveystaloon vanhoina työntekijöinä ja toiminta jatkuu entisissä tiloissa.

Kuntoutumisasema OTE Oy on yksityinen fysioterapia-, hieronta-, ja ryhmäliikuntapalvelujen tarjoaja. Yrityksessä työskentelee 9 fysioterapeuttia.  Yhtiön liikevaihto vuonna 2017 oli noin 0,5 miljoonaa euroa.

"Hyvinvointi on megatrendi. Ihmiset ovat monipuolisesti kiinnostuneita hyvinvoinnistaan ja myös edelläkävijäyritysten hyvinvointiohjelmat ovat lisääntyneet. Terveystalossa työskentelee jo tällä hetkellä tuhatkunta hyvinvoinnin asiantuntijaa; fysioterapeutteja, psykologeja, psykoterapeutteja ja ravitsemusterapeutteja. Haluamme, että Terveystalon asiantuntija on tulevaisuudessa yhä useammin yksilön tai organisaation valinta terveyden ja hyvinvoinnin tueksi", toteaa Terveystalon hyvinvointiliiketoiminnasta vastaava johtaja Hanna Puhakka.

"Kuntoutumisasema OTE:n kaltaisten, laadukkaiden paikallisten toimijoiden myötä pääsemme jatkamaan mm. leikkauksen jälkeistä kuntoutusta lähellä asiakasta ja vastaavasti tuomaan valtakunnalliset digitaaliset palvelumme ja lääkärikeskusverkostomme paikallisten asiantuntijoiden ja asiakkaiden hyödynnettäviksi", Hanna Puhakka jatkaa.

"Yhdistymisessä OTE Oy:n liiketoiminta siirtyy osaksi valtakunnallista Terveystaloa ja täydentää hyvin Terveystalon tarjoamia korkeatasoisia fysioterapiapalveluita. Hoidon korkea laatu on tärkeää kaikessa toiminnassa sekä meille että Terveystalolle", sanoo toimitusjohtaja Merja Lukkala OTE Oy:stä.

 

Lisätietoja:

Terveystalo, johtaja, hyvinvointiliiketoiminta, Hanna Puhakka, puh. +358 30 633 1614
OTE Oy, toimitusjohtaja Merja Lukkala, puh. + 358 50 353 7000


Terveystalo lyhyesti

Terveystalo on Helsingin pörssissä listattu julkinen osakeyhtiö, jolla on vahva suomalainen omistus. Terveystalo on liikevaihdoltaan ja verkostoltaan Suomen suurin terveyspalveluyritys. Yhtiö tarjoaa monipuolisia perusterveydenhuollon ja erikoissairaanhoidon palveluja yritys- ja yksityisasiakkaille ja julkiselle sektorille. Valtakunnallinen verkosto kattaa 180 toimipaikkaa eri puolilla Suomea. Toimipaikkaverkostoa täydentävät ympäri vuorokauden saatavilla olevat digitaaliset palvelut.

Vuonna 2017 Terveystalossa asioi 1,2 miljoonaa yksittäistä asiakasta. Lääkärikäyntejä tehtiin noin 3,3 miljoonaa. Terveystalossa työskentelee lähes 9 000 terveydenhuollon ammattilaista, joista noin puolet toimii itsenäisinä ammatinharjoittajina. Terveystalon palveluilla on Avainlippu-tunnus ja yhtiö on Suomalaisen työn liiton jäsen. www.terveystalo.com