Ramirent Oyj solmi uuden 185 miljoonan euron luottolimiittisopimuksen


Ramirent Oyj             Pörssitiedote             7. helmikuuta 2019 klo 12.00

Ramirent Oyj on allekirjoittanut tänään 185 miljoonan euron syndikoidun luottosopimuksen. Luottolimiitti on viisivuotinen ja sisältää kaksi yhden vuoden jatko-optiota.

Luottolimiitillä jälleenrahoitetaan 145 miljoonan euron luottolimiitti, joka oli erääntymässä vuonna 2020, ja tuetaan Ramirentin kasvustrategiaa.

"Olemme tyytyväisiä onnistuneeseen luottolimiitin järjestämiseen ja uuden sopimuksen allekirjoittamiseen pääpankkiemme kanssa. Vahvan taseemme ja lainoittajien vahvan sitoutumisen ansiosta voimme jatkaa strategiamme mukaisesti pääomatehokkaan kannattavan kasvun tavoittelemista ydinliiketoiminnassamme, konevuokrauksessa", sanoo Petteri Järvinen, Ramirentin rahoitusjohtaja.

Syndikoidun luottolimiittisopimuksen lainoittajiin kuuluvat Danske Bank A/S, Nordea Bank Oyj ja OP Yrityspankki Oyj.

Ramirentillä on sitovia pitkäaikaisia lainajärjestelyjä yhteensä 485 miljoonaa euroa ja 100 miljoonan euron lyhytaikainen vakuudeton joukkovelkakirjalaina. Ramirentin nettovelka oli syyskuun 2018 lopussa 369,9 miljoonaa euroa.

Lisätietoja:
Petteri Järvinen, rahoitusjohtaja, Ramirent Oyj, puh. 020 750 2849

RAMIRENT on johtava palveluyritys, joka tarjoaa konevuokrausta rakennusteollisuudelle ja muille toimialoille. Missiomme on auttaa asiakkaitamme työskentelemään turvallisesti ja tehokkaasti vuokraamalla juuri heille sopivia koneita sekä palvelemalla sujuvasti ja positiivisella asenteella. Ramirentissä on 2 900 työntekijää 300 konevuokraamossa Pohjois- ja Itä-Euroopassa. Vuonna 2017 Ramirent-konsernin liikevaihto oli 724 miljoonaa euroa. Ramirent on listattu Nasdaq Helsingissä. Ramirent - Gear Up. Konevuokraamo palveluksessasi

Jakelu: Nasdaq Helsinki, keskeiset tiedotusvälineet, www.ramirent.com