North Media Aviser skal have ny direktør



Selskabsmeddelelse nr. 03-19

27. februar 2019

North Media Aviser har i løbet af de seneste par år gennemført en tilpasning af udgivelsesområdet, så der nu fokuseres på København og Nordøstsjælland. Endvidere er frekvensen af ugeaviserne reduceret til én ugentlig midtugeavis.

Der er gode muligheder for at drive en rentabel ugeavisforretning i København og Nordøstsjælland. København er Danmarks absolutte vækstområde og et attraktivt sted for udgivelse af ugeaviser, og Helsingør har ligesom andre større provinsbyer et rigtig godt grundlag for udgivelse af både dagblad og ugeavis.

Vi er ikke enige om strategien for North Media Aviser og i den forbindelse er det i dag aftalt, at Gorm Wesing Flyvholm fratræder sin stilling som administrerende direktør for North Media Aviser A/S og medlem af direktionen i North Media A/S.

”Gorm Wesing Flyvholm har udført et stort arbejde for North Media Aviser og det takker vi ham for. Steen Gede der er bestyrelsesmedlem i North Media A/S samt North Media Aviser A/S er konstitueret som direktør indtil der ansættes en ny direktør”, udtaler bestyrelsesformand Mads Dahl Andersen.

Ledelsesændringen påvirker ikke koncernens resultatforventninger. North Media A/S forventer uændret en omsætning på 1.100-1.160 mio. kr. og et EBIT før særlige poster på 95-125 mio. kr. i 2019.

Yderligere oplysninger

Bestyrelsesformand Mads Dahl Andersen, mobil 20 42 09 85.