Bizagi berkembang daripada Pertumbuhan Tidak Menonjol kepada Hiper Menyampaikan Transformasi Digital untuk Jenama Utama Dunia

Daripada Adidas dan Audi sehinggalah Ikea serta kerajaan A.S., Automasi Proses Pintar unik Bizagi membantu organisasi memanfaatkan kuasa RPA dan AI untuk mempercepat transformasi


SANTA CLARA, Calif., July 19, 2019 (GLOBE NEWSWIRE) -- Bizagi, pembekal platform Automasi Proses Pintar hari ini telah mengumumkan pertumbuhan ketara di A.S. dan di luar negara yang dipacu oleh kejayaannya mendayakan transformasi digital untuk jenama utama dunia seperti DHL, Gap, Citizens Bank, AON dan berbilang agensi kerajaan A.S termasuklah Jabatan Pertanian, Pertahanan, Tenaga, HHS, Keselamatan Dalam Negeri dan banyak lagi. Pertumbuhan Bizagi adalah berdasarkan penggunaan Automasi Proses Pintar unik oleh perusahaan, membolehkan syarikat memanfaatkan proses digital dan robotik dengan lebih baik, berserta kepintaran buatan, untuk meningkatkan interaksi pengguna, kelajuan operasi dan menjana pendapatan.

Berita ini adalah susulan pengiktirafan syarikat pada bulan lepas sebagai peneraju dalam The Forrester Wave™: Software for Digital Process Automation (DPA) for Deep Deployments, Q2 2019 dan pengembangan pejabat di Singapura dan juga Washington, D.C. serta New York untuk melengkapi ibu pejabat syarikat di San Francisco A.S. Bizagi juga membuat beberapa pelantikan eksekutif termasuklah ketua pegawai hasil pertama bagi syarikat, Richard Dufty, yang bertanggungjawab terhadap perniagaan pasaran pilihan dengan mandat untuk menyediakan perjalanan dan pengalaman disatukan yang mengagumkan untuk pelanggan.

“Sejak pendanaan $M kami pada tahun , Bizagi secara umumnya tidak menonjol, tetapi fokus berterusan kami terhadap kejayaan pelanggan membuahkan dividen yang besar, dengan syarikat mengalami pertumbuhan  peratus tahun demi tahun di A.S pada tahun lepas dan berada pada landasan untuk tumbuh  peratus pada tahun,” kata CEO Bizagi Gustavo Gomez. “Keupayaan platform kita untuk menyampaikan automasi proses digital yang mendalam sementara memacu penggunaan yang meluas, cepat dan mesra perniagaan membuatkan organisasi ini berfikir dua kali tentang transformasi digital.”

KERJASAMA PERNIAGAAN DAN IT
Tinjauan Bizagi baru-baru ini mendapati sembilan daripada  perniagaan berpendapat transformasi digital sebagai cabaran yang ketara. Untuk menangani cabaran ini, platform tangkas, terhubung dan menarik milik syarikat membolehkan kerjasama sebenar antara perniagaan dengan IT.

“Kami memilih Bizagi kerana Bizagi menyediakan kepada kami platform DPA rendah kod yang membolehkan walaupun penganalisis proses kami untuk melaksanakan aliran kerja proses perniagaan setakat yang munasabah.” kata Stefan Wenzel, Naib Presiden, Pusat untuk Pendigitalan, dengan Deutsche Post DHL. “Ini penting untuk kami kerana ini akan membolehkan kami mempercepat transformasi digital kami. Selain itu, komponen baharu seperti Bizagi Sites membantu kami untuk mewujudkan perkhidmatan digital yang mengutamakan pengguna.”

MEMBINA PADA RPA
Bizagi adalah unik dalam penyepaduan asli dengan platform automasi proses robotik terkemuka, membenarkan organisasi untuk memanfaatkan proses robotik ini dengan lebih baik di seluruh perusahaan.

“Bizagi akan membuka peluang untuk RPA dengan mendigitalkan pemprosesan data agar robotik boleh dilaksanakan secara meluas dalam operasi komersial kami,” kata Matt Lavoie, Naib Presiden, Ketua Automasi dan Pembangunan iBPMS untuk Perbankan Komersial dengan Citizens Financial Group. “Pelaksanaan berautomasi dan aliran kerja akan mempercepat pemprosesan, mewujudkan kecekapan dan memberikan rakan sekerja kita lebih banyak masa untuk berfokus pada aktiviti ditambahkan nilai yang meningkatkan pengalaman klien kita. Kemudahan penggunaan Bizagi akan terus membantu tenaga kerja kita menerima dan mengembangkan strategi digital ini.”

Dalam menamakan Bizagi sebagai peneraju, laporan Forrester Wave baru-baru ini menyatakan: “Bizagi mengimbangkan kefungsian DPA mendalam dengan platform yang direka bentuk digunakan secara meluas.” Begitu juga dalam laporan Magic Quadrant for Intelligent Business Process Management Suites awal tahun ini, Gartner mencirikan Bizagi sebagai alat paling intuitif dalam pasaran. 

“Memiliki rakan kongsi teknologi utama yang dikenal pasti sebagai peneraju pasaran ialah pengesahan yang mengagumkan bagi ekosistem UiPath,” kata Dave Marcus, Naib Presiden Produk dan Pengurusan Perikatan di UiPath. Kerjasama dengan Bizagi penting untuk menyampaikan misi Automation First.”

MEMACU TRANSFORMASI DIGITAL
Bizagi memiliki pendekatan produk unik yang membolehkan organisasi untuk mencontohi dan merintis senario DPA secara percuma, dan hanya membayar untuk pelaksanaan dalam persekitaran pengeluaran. Setakat ini, para pengguna telah memuat turun perisian Bizagi lebih daripada  juta kali, yang memacu puluhan ribu automasi digital di lebih daripada  organisasi di seluruh dunia.

Pertumbuhan A.S secara khususnya adalah ketara dalam perkhidmatan kewangan dan agensi kerajaan, apabila organisasi berjaya dalam automasi digital menggunakan Bizagi walaupun statistik menunjukkan kegagalan transformasi digital yang amat banyak. Kebanyakan organisasi ini dicabar oleh proses dalam sistem yang mahal, tidak terhubung dan lambat untuk berubah. Bizagi berfungsi dengan sistem sedia ada untuk menjadikan sistem lebih tangkas dan terhubung untuk pengalaman pelanggan yang lebih menarik.

“Bizagi berfungsi seperti tali sawat penyampai maklumat pintar, membenarkan sistem legasi untuk dibina pada kecekapan proses robotik dan konteks dan niat kepintaran buatan untuk mengautomasi dan mendigitalkan proses organisasi,” jelas Gomez dari Bizagi. “Selamat datang ke zaman automasi pintar.”

Untuk memacu pertumbuhan ini, syarikat telah melantik Dufty sebagai ketua pegawai hasil. Bersama Symantec sebelum ini, Dufty menyelia jualan untuk jenama Norton yang mewakili lebih daripada $ bilion dalam hasil tahunan. Sebagai pelantikan kepimpinan pertama di AppDirect, beliau meningkatkan jualan daripada $ juta kepada $ juta dalam tempoh kurang daripada lima tahun.

“Richard seorang yang telah membuktikan bakat kepimpinannya. Beliau menyertai Bizagi selepas rekod prestasi yang amat cemerlang dalam meningkatkan hasil secara eksponen untuk syarikat Fortune  dan syarikat permulaan bernilai sekurang-kurangnya  bilion di Silicon Valley.” kata Gomez. “Kami teruja untuk Richard menyertai pasukan semasa kami bercadang untuk menskalakan operasi di A.S. dan secara global.”

Tentang Bizagi
Bizagi membantu organisasi untuk melakukan transformasi menjadi perniagaan digital. Platform automasi proses Bizagi menghubungkan orang, aplikasi, peranti dan maklumat untuk menyampaikan pengalaman menarik yang diminta pelanggan hari ini. Dikuasakan oleh komuniti seramai  juta pengguna, Bizagi menguasakan perusahaan di seluruh dunia termasuklah adidas, BAE Systems dan Old Mutual. Untuk maklumat lanjut, lawati www.bizagi.com

Orang Hubungan Media 
Steve Smith
ssmith@voxuspr.com
o: 253.444.5477
m: 425.753.1653