Shanghai Electric Wind Power Group Co. Ltd. og WindSim AS inngår et strategisk samarbeid.


BEIJING, Oct. 25, 2019 (GLOBE NEWSWIRE) -- I forbindelse med China Wind Power Conference & Exhibition i Beijing, har Shanghai Electric Wind Power Group og WindSim offisielt signert en avtale om et strategisk partnerskap.

Avtalen innebærer at selskapene skal samarbeide om felles utvikling for å fremme nye teknologiske løsninger for vindkraftindustrien.

Miao Jun, Vice President i Shanghai Electric Wind Power Group og Donna Rennemo, CEO i WindSim, signerte avtalen på vegne av partene.

Xie Xueqiong, President i Shanghai Electric Wind Power Group, og Dag Honningsvåg, styreleder i WindSim, og WindSims grunnlegger og CTO, Arne Gravdahl var også tilstede under seremonien. Arne Gravdahl sier at det nye partnerskapet representerer en viktig milepæl i begge selskapers historie og kan potensielt gi betydelig bidrag til nye fremskritt i vindkraftindustrien.

Som en av de ledende aktørene i vindkraftindustrien har Shanghai Electric Wind Power Group etablert en omfattende virksomhet innen sektoren gjennom egen innovasjon og innføring av egne teknologiske løsninger.

Selskapet har egne forsknings- og utviklingsmiljøer og kjerneteknologi innen områder som maskindesign, utstyrsproduksjon samt digital drift og vedlikehold av vindparker med det formål om å bli verdens ledende leverandør av livssyklustjenester innen vindkraft.

WindSim AS er en verdensledende leverandør av vindressursprogramvare og har i over 15 år bistått aktører over hele verden med design av vindparker og vurdering av vindressurser. I tillegg til utvikling av teknologi, tilbyr selskapet både opplæring og rådgivning i bruk av avansert simuleringsteknologi.

WindSim, selskapets flaggskipprodukt, er en programvare i verdensklasse basert på CFD (Computational Fluid Dynamics) som kombinerer avansert numerisk prosessering og 3D-visualisering i et brukervennlig grensesnitt. WindSim AS ble grunnlagt i 1993 og er privateid og venturestøttet. www.windsim.com.

Kontakter:
Teknisk, Arne R. Gravdahl arne.gravdahl@windsim.com +47 92036424
Finansielt, Dag Honningsvåg dag.honningsvag@gmail.com +47 90744810
Generelt, Donna Rennemo donna.rennemo@windsim.com +1 (805) 216-0785

https://www.globenewswire.com/NewsRoom/AttachmentNg/9c382a5f-e687-48be-af9a-3e78a297c83b/no
http://www.windsim.com/media/86263/2019_q4_windsim-press-release-partnership-sewpg-carousel.html

 

Shanghai Electric Wind Power Group Co. Ltd. and WindSim AS enter into a strategic cooperation