NORDIC ID OYJ:N JOHTORYHMÄSSÄ MUUTOKSIA: TOIMITUSJOHTAJA JUHA REIMA EROAA TEHTÄVÄSTÄÄN


NORDIC ID OYJ

YHTIÖTIEDOTE 16.04.2020 KELLO 08:00


Nordic ID Oyj:n hallitus ilmoittaa, että yhtiön toimitusjohtaja Juha Reima on irtisanoutunut tehtävästään henkilökohtaisista syistä 15.4.2020. Reima jatkaa kuitenkin yhtiön palveluksessa vastuullaan käynnissä olevien rahoitusneuvottelujen loppuunsaattaminen.

Yhtiön hallitus on nimennyt Nordic ID Oyj:n uudeksi toimitusjohtajaksi Ratkaisupalveluliiketoiminnan johtajan Juuso Lehmuskosken 16.4.2020 alkaen.

Hallituksen puheenjohtaja Jorma Lalla kommentoi:

”Minä ja koko hallitus haluamme kiittää Juhaa hänen sitoutumisestaan yhtiön liiketoiminnan transformaatioon laitevalmistajasta palveluntarjoajaksi sekä hänen työstään toimitusjohtajan tehtävässä. Olen iloinen, että osaava seuraajaehdokas löytyi talon sisältä.”


Lisätietoja:

Hallituksen puheenjohtaja Jorma Lalla, puh. 0400 525 986

Hyväksytty neuvonantaja: Translink Corporate Finance Oy, puh. 0400 735 835


Jakelu:

Nasdaq Helsinki

Keskeiset tiedotusvälineet

www.nordicid.fi


Nordic ID Oyj lyhyesti:

Nordic ID Oyj on suomalainen RFID-teknologiayhtiö, joka tarjoaa asiakkailleen pilvipohjaista, palveluratkaisua (PaaS, Platform as a Service) tavaravirtojen ja tuotteiden reaaliaikaiseen seurantaan ja hallintaan. Yhtiön liikevaihto tilikaudella 1.1.- 31.12.201  oli 9,2 miljoonaa euroa. Liikevaihdosta 76 % muodostuu viennistä; yhtiön tavoitteena on vahvistaa entisestään asemaansa Euroopassa sekä kasvattaa markkinaosuuttaan Pohjois-Amerikassa ja Aasiassa. Yhtiö on listattu Nasdaq First North Growth Market-markkinapaikalla. www.nordicid.fi