Aero-Engines Europe Virtual od 16. do 17. septembra bo nadomestil dogodek v živo


NEW YORK, June 28, 2020 (GLOBE NEWSWIRE) -- Omrežje Aviation Week Network bo od 16. do 17. septembra organiziralo Aero-Engines Europe Virtual, digitalni dogodek z okrepljenimi priložnostmi za vzpostavljanje stikov in visokokakovostno izobraževalno vsebino. Proaktivna odločitev o preoblikovanju letne konference v virtualni dogodek je bila sprejeta po pregledu vladnih in poslovnih omejitev potovanj ter ob upoštevanju zdravja in varnosti sodelujočih.  Naslednji dogodek Aero-Engines Europe v živo bo potekal od 15. do 16. septembra 2021 v Stavangerju.  

Aero-Engines Europe je edinstven dogodek, namenjen izključno trendom in zadevam, povezanim z evropsko skupnostjo na področju vzdrževanja, popravil in remontov motorjev, in združuje deležnike iz celotne vrednostne verige, vključno s proizvajalci originalne opreme, izvajalci vzdrževanja, popravil in remontov, letalskimi prevozniki, najemodajalci in dobavitelji. V okviru virtualnega dogodka bosta zagotovljeni digitalna vsebina in možnost mreženja ter forum, ki bo skupnostim najemodajalcev, proizvajalcev originalne opreme ter izvajalcem vzdrževanja, popravil in remontov motorjev omogočil medsebojno povezovanje in iskanje novih in obstoječih poslovnih partnerjev ter izmenjavo znanja in najboljših praks.

»Razumemo pomembnost dogodka Aero-Engines Europe in celotne serije dogodkov Aero-Engines za panogo ter količino truda, vloženega v pripravo,« je izjavila Lydia Janow, generalna direktorica za dogodke pri omrežju Aviation Week Network.  »Odločitev za nadomestitev dogodka v živo z virtualnim dogodkom ni bila preprosta in v teh težkih časih bi se naši skupnosti želela zahvaliti za razumevanje ter podporo. Veselimo se nadaljnjega izvajanja svoje vloge, s katero omogočamo napredek naše panoge, povezujemo naše skupnosti in podpiramo podjetja. Trenutno stanje nikomur ne prizanaša.«

Ekipa, ki je pri Aviation Week zadolžena za dogodke, se ukvarja s podrobnostmi, ki bodo podprle ta prehod, in bo novice v naslednjih tednih posredovala prek spletnega mesta ter platform družbenih medijev.

Informa, matična družba omrežja Aviation Week Network, je razvila AllSecure, nabor okrepljenih standardov in smernic, ki zagotavljajo najvišjo raven higiene in varnosti na vseh dogodkih družbe Informa. Vsi prihodnji dogodki na področju letalskih motorjev in izvajalcev vzdrževanja, popravil in remontov motorjev bodo organizirani v skladu s standardom AllSecure, ki obiskovalcem zagotavlja, da so v varnem in nadzorovanem okolju.

O OMREŽJU AVIATION WEEK NETWORK 
Aviation Week Network je največji ponudnik večpredstavnostnih informacij in storitev za globalno letalsko, vesoljsko in obrambno panogo, ki služi več kot 1,7 milijona strokovnjakom po vsem svetu. Strokovnjaki v panogi se zanašajo na omrežje Aviation Week Network , ki jim pomaga pri razumevanju trga, sprejemanju odločitev, napovedovanju trendov ter povezovanju z osebami in poslovnimi priložnostmi. Njegove stranke so med drugim vodilni svetovni proizvajalci in dobavitelji letalske in vesoljske tehnike, letalski prevozniki, letališča, operaterji poslovnega letalstva, vojske, vlade in druge organizacije, ki oskrbujejo ta globalni trg. Iz portfelja omrežja Aviation Week Network izhajajo nagrajeno novinarstvo, podatki, obveščevalni in analitični viri, vrhunski poslovni sejmi in konference ter v rezultate usmerjene storitve trženja in oglaševanja, ki našim strankam pomagajo uspeti.

Omrežje Aviation Week Network je del družbe Informa Markets, ki je poslovna enota družbe Informa PLC.

O DRUŽBI INFORMA MARKETS
Družba Informa Markets ustvarja platforme za panoge in specializirane trge za trgovanje, inovacije in rast. Naš portfelj sestavlja več kot 550 mednarodnih medpodjetniških dogodkov in blagovnih znamk na trgih, ki med drugim vključujejo zdravstvo in farmacevtske izdelke, infrastrukturo, gradbeništvo in nepremičnine, modo in oblačila, hotelirstvo, gostinstvo ter zdravje in prehrano. Strankam in partnerjem po vsem svetu zagotavljamo priložnosti za sodelovanje, pridobivanje izkušenj in poslovanje prek osebnih sejmov, specializirane digitalne vsebine ter uporabnih podatkovnih rešitev. Kot vodilni svetovni organizator sejmov omogočamo raznolik nabor specializiranih trgov in jim zagotavljamo priložnosti ter pomagamo pri uspešnem delovanju vsak dan v letu. Za več informacij obiščite www.informamarkets.com.

Elizabeth Kelley Grace
Elizabeth@thebuzzagency.net
+1.561.702.7471