Fortune 500 -teknologiayritys valitsi SSH.COMin PrivX-ratkaisun


Fortune 500 -teknologiayritys valitsi SSH.COMin PrivX-ratkaisun

Helsinki – 28. kesäkuuta 2021 – SSH.COM ilmoitti tänään solmineensa uuden asiakkuuden amerikkalaisen Fortune 500 -teknologiayrityksen kanssa. Kauppa koskee yrityksen PrivX Privileged Access Management (PAM) -ratkaisua.

“Olen todella tyytyväinen, että saimme uudeksi asiakkaaksemme yrityksen, joka on pilvipalveluiden tarjoajana kärkikastia ja samalla todellinen virstanpylväs meille yrityksenä. Voitettu kauppa korostaa PrivXin vahvuuksia ja sen innovatiivista tapaa ratkoa PAM-kentän haasteita”, kertoo SSH.COMin toimitusjohtaja Teemu Tunkelo.

“PrivX on jo todistanut olevansa kilpailukykyinen ja varteenotettava ratkaisu Suomessa, muualla Euroopassa sekä Aasian ja Tyynenmeren alueella. Strategisena tavoitteenamme on ollut saada PrivXin asiakkaiksi teknologisesti edistyneitä ja vaativia yrityksiä eri puolilta maailmaa, ja tämä sopimus edistää sitä päämäärää. Asiakas valikoi loppusuoralle vain tiukan seulan läpäisseet yritykset, mutta tuotekehityksemme ja tuotehallintomme asiantuntijat osoittivat kyntensä”, Tunkelo jatkaa. ”Valinta kohdistui PrivX:iin kilpailevien tuotteiden sijaan, koska asiakas nosti modernin arkkitehtuurin, huippuominaisuudet ja vaivattoman integraation kärkikriteereiksi.”

Alustavasti tilauspohjainen ohjelmistosopimus kattaa yli tuhat järjestelmien ylläpitäjää, pääkäyttäjää ja konsulttia, mutta ajan myötä käyttäjämäärät voivat kasvaa kymmenkertaisiksi. SSH tarjoaa myös teknistä tukea ja asiantuntijapalveluita varmistaakseen, että asiakas saa parhaan hyödyn irti hankkimastaan ratkaisusta.

PrivX on ketterä, nopeasti käyttöönotettava ja helppokäyttöinen ratkaisu, jolla hallinnoidaan pääkäyttäjätason valtuuksia kohteisiin, jotka sijaitsevat asiakkaan omissa konesaleissa sekä hybridi- ja pilviympäristöissä. PrivXin avulla asiakkaat voivat joustavasti myöntää, valvoa ja hallinnoida pääsyoikeuksia kriittiseen dataan käyttäjäroolien ja oikeinmitoitettujen valtuuksien perusteella.

Yritykset ympäri maailman käyttävät PrivXiä monipuolisesti eri tarpeisiin. Sen avulla turvataan DevOps-prosesseja, myönnetään valtuuksia tuotantopaikan ja pilviympäristöjen välille teollisuusautomaatiossa (IT/OT convergence), hallinnoidaan koodivarastojen pääsyoikeuksia ja suojataan ulkoistettujen IT-asiantuntijoiden pääsy sovelluksiin sekä turvataan sovellusten välisiä automatisoituja prosesseja.

Löydät lisätietoja PrivXistä täälltä (englanniksi): https://www.ssh.com/products/privx

SSH.COM lyhyesti

SSH.COM auttaa yrityksiä turvamaan niiden liiketoiminnan kannalta kriittiset digitaaliset resurssit, kun ne ovat levossa, liikkeessä ja käytössä. Meillä on maailmanlaajuisesti yli 5000 asiakasta, joihin kuuluu 40% Fortune 500 -listan yrityksistä sekä suuria organisaatioita rahoituksen, valtionhallinnon, jälleenmyynnin ja teollisuuden toimialoilta.

Autamme asiakkaitamme turvaamaan heidän liiketoimintansa hybridin pilven, hajautetun IT:n ja teollisuusautomaation aikakaudella. Zero Trust -pohjaiset ratkaisumme tarjoavat turvallista sähköistä viestintää ja suojatun pääsyn sekä palvelimiin että palvelimien välillä. Asiantuntijamme Pohjois-Amerikassa, Euroopassa ja Aasiassa toimivat yhteistyössä maailmanlaajuisen kumppaniverkostomme kanssa ja takaavat asiakasprojektien onnistumisen. Yrityksen osakkeet (SSH1V) on listattu Helsingin pörssissä. www.ssh.com.

Lisätiedot:
Kristian Nieminen
SSH.COM
+358 50 3777970
kristian.nieminen@ssh.com

###