Dante Labs oznamuje rozšírenie svojho finančného tímu vymenovaním Andreho Nela za finančného riaditeľa, Dalilu Rahmani za hlavnú účtovníčku, Lauru D’Angelo za viceprezidentku pre vzťahy s investormi a Omara Elbakshish za senior riaditeľa


CAMBRIDGE, Spojené kráľovstvo, Sept. 15, 2021 (GLOBE NEWSWIRE) -- Spoločnosť Dante Labs, globálny líder v oblasti genomiky a presnej medicíny, dnes oznámila vymenovanie Andreho Nela, Dalily Rahmani, Laury D'Angelo a Omara Elbakshish do riadiaceho tímu spoločnosti a rozširuje svoje globálne vedenie, aby pomohla rozšíriť rozrastajúci sa podnik.

„Sme nadšení, že môžeme Andreho, Dalilu, Lauru a Omara privítať v rozširujúcom sa tíme vedenia v spoločnosti Dante,“ hovorí Andrea Riposati, generálna riaditeľka spoločnosti Dante Labs. „Keďže pracujeme na poskytovaní ľudskejšieho prístupu k zdravotnej starostlivosti, je to naša spoločná vízia budúcnosti a rastúceho významu genomiky, ktorý zohráva v zdravotníctve, čo nám pomôže splniť nesplnené potreby našich zákazníkov od sekvenovania celého genómu až po objavovanie liekov a vývoj testovania na COVID.“

Títo lídri sa spoja s finančným tímom spoločnosti Dante, aby pomohli rozšíriť podnik, keďže pracujeme na poskytovaní globálnej značky testov a služieb, čo prináša lepšie výsledky pre ľudí na celom svete.

Andre Nel, ktorý vedie tím, sa pripája k Dante Labs ako finančný riaditeľ. Andre prináša viac ako 20 rokov skúseností s poskytovaním hodnotnej strategickej a prevádzkovej finančnej podpory globálnym multimiliardovým organizáciám, ako sú Pfizer a Illumina. Andre bol naposledy viceprezidentom pre financie v spoločnosti Illumina (NASDAQ: ILMN) v San Diegu.

Dalila prichádza do Dante Labs ako hlavná účtovníčka. V minulosti pracovala s Andrem v spoločnosti Illumina ako vedúca oddelenia kontrolingu a zdieľaných služieb pre región EMEA. Dalila naposledy viedla tím Illumina Commercial Finance, ktorý sa špecializuje na finančné prognózy, rozpočtovanie, obchodné partnerstvo a manažment. Pred nástupom do spoločnosti Illumina začala svoju kariéru ako audítorka v spoločnosti Ernst & Young. Dalila v minulosti preukázane pôsobila v odvetví biotechnológie a má magisterský titul zameraný na účtovníctvo a financie. Jej práca v tomto odvetví bude pre nás veľkým prínosom v našom personalizovanejšom prístupe k medicíne a zdravotnej starostlivosti.

Laura D’Angelo nastupuje do spoločnosti Dante Labs ako viceprezidentka pre vzťahy s investormi. V poslednej dobe Laura pôsobila ako vedúca pre vzťahy s investormi v spoločnosti Invitae (NYSE: NVTA) so špecializáciu na externú komunikáciu zameranú na analytikov, investorov a finančné médiá ako aj lekárov a pacientov. Vďaka kariére spojenej s komunikáciou prináša Laura jedinečný pohľad na finančný tím spoločnosti Dante, pretože sekvenovanie údajov meníme na odpovede zachraňujúce život ľudí, ktorým slúžime.

Omar Elbakshish nastupuje do spoločnosti Dante Labs ako senior riaditeľ pre obchodné financie. Omar má skúsenosti s finančným modelovaním, prognózami a obchodným partnerstvom, a taktiež prichádza do Dante zo spoločnosti Illumina. Omar počas svojej kariéry v minulosti preukázane pôsobil vo finančných funkciách v odvetví biotechnológie a pomôže spoločnosti Dante uviesť do praxe genomické aplikácie, ktoré majú skutočný vplyv na životy ľudí.

„Som veľmi rád, že môžem viesť tento zanietený a talentovaný finančný tím tu v spoločnosti Dante Labs a pomáhať urýchliť genomiku v globálnom meradle s cieľom zlepšiť výsledky zdravotnej starostlivosti,“ povedal Andre Nel, finančný riaditeľ spoločnosti Dante Labs. „Keďže som predtým pracoval s Dalilou a Omarom a teraz spolupracujem s Laurou, som si istý, že máme správny tím profesionálov, aby sme splnili naše poslanie a ukázali, aká dôležitá je genomika pre holistický a ľudský prístup k zdravotnej starostlivosti na celom svete“.

O Dante Labs
Dante Labs je globálna spoločnosť zaoberajúca sa genomickými údajmi, ktorá buduje a uvádza na trh novú triedu aplikácií transformačného zdravia a dlhovekosti založených na sekvenovaní celého genómu a umelej inteligencii. Naše aktíva zahŕňajú jednu z najväčších súkromných databáz genómu s výskumným obsahom, vlastnú softvérovú platformu navrhnutú tak, aby v patričnej miere rozlúštila silu genomických údajov a vlastné procesy, ktoré umožňujú odvetvový prístup k sekvenovaniu genómu.

Spoločnosť Dante Labs so sídlom v Cambridge vo Veľkej Británii a výskumným laboratóriom vo Wolverhamptone podporila naliehavú požiadavku vlády Spojeného kráľovstva rozšíriť veľkokapacitné, vysoko automatizované riešenie testovania na Covid-19, vrátane infikovaných pacientov a pacientov s protilátkami. Spoločnosť Dante Labs bola schopná poskytnúť riešenie využitím existujúcej technológie, ktorá bola vyvinutá na sekvenovanie celého genómu.

Kontaktná osoba:
Giorgio Lodi
media@dantelabs.com
+39 0862 191 0671
www.dantelabs.com