Družba Dante Labs oznanja razširitev svoje finančne ekipe z imenovanjem Andrea Nela na položaj finančnega direktorja, Dalile Rahmani na položaj direktorice računovodstva, Laure D’Angelo na položaj podpredsednice odnosov z vlagatelji in Omarja Elbakshisha na položaj višjega direktorja


CAMBRIDGE, Združeno kraljestvo, Sept. 15, 2021 (GLOBE NEWSWIRE) -- Družba Dante Labs, ki je na svetu vodilna na področju genomike in personalizirane medicine, je danes oznanila imenovanje Andrea Nela, Dalile Rahmani, Laure D’Angelo in Omarja Elbakshisha v vodstveno ekipo družbe, s čimer je okrepila svoje globalno vodstvo z namenom obvladovanja rastočega poslovanja.

»V družbi Dante navdušeno pozdravljamo Andrea, Dalilo, Lauro in Omarja v razširjeno vodstveno ekipo,« je povedal Andrea Riposati, glavni izvršni direktor družbe Dante Labs. »Ob naših prizadevanjih za zagotavljanje človeku prijaznejšega pristopa k zdravstvu nam bosta naša skupna vizija prihodnosti in čedalje pomembnejša vloga genomike v zdravstveni oskrbi pomagali izpolniti neizpolnjene potrebe naših strank na vseh področjih: od sekvenciranja genoma do odkrivanja zdravil in razvoja testiranja na COVID.«

Omenjeni vodje se bodo finančni ekipi družbe Dante pridružili z namenom obvladovanja poslovanja med našimi prizadevanji za zagotavljanje testov in storitev globalne blagovne znamke, kar bo zagotovilo boljše rezultate za ljudi po vsem svetu.

Vodja ekipe Andre Nel se bo družbi Dante Labs pridružil kot finančni direktor. Andre ima več kot 20 let izkušenj z zagotavljanjem strateške in operativne finančne podpore visoke vrednosti za globalne organizacijam, vredne več milijard dolarjev, kot sta Pfizer in Illumina. Andre je bil nazadnje podpredsednik za finance pri družbi Illumina (NASDAQ: ILMN) v San Diegu.

Dalila se bo družbi Dante Labs pridružila kot direktorica računovodstva. Dalila je pred tem skupaj z Andreom delala pri družbi Illumina na delovnem mestu vodje kontrolinga in skupnih storitev za regijo EMEA. Dalila je nazadnje vodila ekipo za komercialne finance pri družbi Illumina, specializirano za finančno napovedovanje, pripravo proračunov, poslovna partnerstva in vodenje. Pred zaposlitvijo v družbi Illumina je svojo kariero začela kot revizorka pri družbi Ernst & Young. Dalila ima dokazane delovne izkušnje v biotehnološki panogi in magisterij s področja računovodstva in financ. Njeno delo v panogi nam bo zelo koristilo pri našem bolj osebnem pristopu k medicini in zdravstveni oskrbi.

Laura D’Angelo se bo družbi Dante Labs pridružila kot podpredsednica za odnose z vlagatelji. Laura je bila nazadnje vodja odnosov z vlagatelji pri družbi Invitae (NYSE: NVTA), kjer je bila specializirana za zunanje komuniciranje z analitiki, vlagatelji in finančnimi mediji ter z zdravniki ter bolniki. Laura s svojo poklicno potjo, zasidrano na področju komunikacij, v finančno ekipo družbe Date prinaša edinstven pogled v času, ko podatke o genskih zaporedjih preoblikujemo v odgovore, ki rešujejo življenja ljudi, ki jim služimo.

Omar Elbakshish se bo družbi Dante Labs pridružil kot višji direktor poslovnih financ. Omar, ki v družbo Dante prav tako prihaja iz družbe Illumina, obvlada finančno modeliranje, napovedovanje in poslovna partnerstva. Omar, ki ima na svoji celotni poklicni poti dokazane delovne izkušnje na finančnih delovnih mestih v biotehnološki panogi, bo družbi Dante pomagal uvajati genomske aplikacije, ki dejansko vplivajo na življenje ljudi.

»Zelo sem zadovoljen, da vodim strastno in talentirano finančno ekipo v družbi Dante Labs, s katero bomo pospešili uporabo genomike v globalnem merilu z namenom izboljšanja zdravstvenih rezultatov,« je povedal Andre Nel, glavni finančni direktor družbe Dante Labs. »Po predhodnem delu z Dalilo in Omarjem ter ob zdajšnjem sodelovanju z Lauro sem prepričan, da imamo ustrezno ekipo strokovnjakov, s katero bomo dosegli svojo misijo in dokazali, kako bistvena je genomika za celosten in človeku prijazen pristop k zdravstveni oskrbi po vsem svetu.«

O družbi Dante Labs
Dante Labs je globalna družba za genomske podatke, ki gradi in komercializira nov razred transformativnih aplikacij za zdravje in dolgoživost na podlagi sekvenciranja celotnega genoma ter umetne inteligence. Naša sredstva vključujejo eno od največjih zasebnih genomskih podatkovnih zbirk s privolitvijo za raziskave, lastniško platformo programske opreme, zasnovano za sprostitev moči genomskih podatkov v velikem obsegu, in lastniške procese, ki omogočajo industrijski pristop h genomskem sekvenciranju.

Družba Dante Labs s sedežem Cambridgeu v Združenem kraljestvu in raziskovalnim laboratorijem v Wolverhamptonu je podprla vlado Združenega kraljestva v zvezi z nujnimi zahtevami po okrepitvi visoko zmogljive, visoko avtomatizirane rešitve za testiranje na covid-19, vključno z okuženimi bolniki in osebami, ki imajo protitelesa. Družba Dante Labs je zahteve lahko izpolnila z izkoriščanjem obstoječe tehnologije, ki je bila razvita za sekvenciranje celotnega genoma.

Stik
Giorgio Lodi
media@dantelabs.com
+39 0862 191 0671
www.dantelabs.com