A Dante Labs bejelentette a nemzetközi jogi szakértő, Rachel Haverfield vezető jogtanácsossá történő kinevezését bővülő vezetői csapatába


CAMBRIDGE, Egyesült Királyság, Sept. 17, 2021 (GLOBE NEWSWIRE) -- A Dante Labs, amely globális vezető szerepet tölt be a genomika és precíziós orvoslás területén, ma bejelentette Rachel Haverfield vezető jogtanácsossá való kinevezését a vállalat vezetőségébe, a vállalat üzleti sikereinek előmozdítása és lehetőségeinek bővítése érdekében.

„Nagyon örülünk annak, hogy Rachel csatlakozott a Dante iparágvezető szakértőkből álló, bővülő vezetőségi csapatához,” mondta Andrea Riposati, a Dante Labs vezérigazgatója. „Rachel nemzetközi, kereskedelmi jogi, szabályozási és megfelelőségi szakértelme rendkívül hasznos lesz a Dante Labs számára abban, hogy a kormányzatoknak, betegcsoportoknak és egyéneknek a teljes genomikán alapuló, gyakorlatban alkalmazható, klinikailag releváns tájékoztatást és személyre szabott orvoslást nyújthasson világszerte.”

Rachel Haverfield vezető jogtanácsosként csatlakozik a Dante Labs csapatához. Rachel, aki jelentős, ügyvédi irodai, közjogi és vállalati tapasztalattal egyaránt rendelkező, dinamikus nemzetközi jogász, vezető jogtanácsosként fog közreműködni az összes tranzakcióban, szellemi tulajdonjogi ügyekben, vállalatvezetésben, összevonásokban és felvásárlásokban a Dante Labs vállalatnál. Mielőtt a Dante-hez csatlakozott volna, Rachel a Cambridge-i székhelyű  Illumina  EMEA régiója jogi csoportjának alelnökeként dolgozott.

„Rendkívül örülök, hogy a Dante Labs-hez csatlakozhatom ebben az izgalmas időszakban, amikor a genomika egyre fontosabb szerephez jut az egészségügyi ellátásban és egyre jobb eredményeket nyújt a betegeknek”, mondta Rachel Haverfield, a Dante Labs vezető jogtanácsosa. „Örömre szolgál, hogy csatlakozhatok a szakértői csapathoz és elősegíthetem a vállalat globális növekedését, és egy emberközpontúbb megközelítés kiterjesztését az egészségügyben.”

A Dante Labs bemutatása
A Dante Labs egy globális genomikai adatokkal foglalkozó vállalat, amely a teljes genomszekvenáláson és a mesterséges intelligencián alapuló, transzformatív erejű egészségügyi és hosszú életet biztosító alkalmazások új kategóriáját hozza létre és forgalmazza. Eszközeink közé tartozik az egyik legnagyobb kutatási hozzájárulással rendelkező privát genomadatbázis, a genomikai adatok méretgazdaságos kiaknázására tervezett saját szoftverplatform, valamint a genomikai szekvenálás ipari megközelítését lehetővé tevő saját eljárások.

Az Egyesült Királyságban, Cambridge-ben található székhelyű Dante Labs kutatólaboratóriuma Wolverhamptonban van, és a Covid-19 esetében támogatta az Egyesült Királyság kormányának azon törekvését, hogy kialakítson egy nagy kapacitású, nagymértékben automatizált vizsgálati megoldást a fertőzött és az antitestekkel rendelkező betegeket belefoglalásával. A Dante Labs a teljes genomszekvenáláshoz kifejlesztett meglévő technológia felhasználásával tudott ehhez támogatást biztosítani.

Kapcsolatfelvétel:
Giorgio Lodi
media@dantelabs.com
+39 0862 191 0671
www.dantelabs.com