Offentliggørelse af prospekt for Investeringsforeningen Danske Invest og Investeringsforeningen Danske Invest Select


Vi skal herved oplyse, at der er foretaget ændringer i prospekterne for Investeringsforeningen Danske Invest og Investeringsforeningen Danske Invest Select.

Der er foretaget følgende ændringer:

  • Opdatering af afsnit 4, idet Investeringsforeningen Danske Invest og Investeringsforeningen Danske Invest Select i henhold til SFDR (EU Forordning nr. 2019/2088 af 27. november 2019 om bæredygtighedsrelaterede oplysninger i sektoren for finansielle tjenesteydelser) er forpligtet til at integrere bæredygtighedsrelaterede oplysninger i prospektet for afdelingerne. For de respektive afdelinger er oplysningsforpligtelsen knyttet op på afdelingens kategorisering under SFDR og således, hvorvidt en afdeling fremmer miljømæssige og/eller sociale karakteristika (artikel 8-kategorien), har bæredygtige investeringer som mål (artikel-9 kategorien), eller blot integrerer bæredygtighedsrisici som en del af investeringsprocessen (artikel 6-kategorien). Foreningerne har defineret rammer for rapportering og opfyldelse af de miljømæssige og/eller sociale karakteristika og bæredygtige investeringsmål.
  • Under afsnittet om hver afdeling i afsnit 5 er der indsat en beskrivelse af, hvordan afdelingen er kategoriseret i henhold til SFDR, og hvordan den fremmer miljømæssige og/eller sociale karakteristika. For artikel 9 afdelinger er det bæredygtige investeringsmål tillige indsat.
  • Afdelingernes SFDR-bilag er tilføjet som nyt bilag 12. Disse bilag går mere i dybden med de bindende elementer i hver enkelt afdeling.
  • Herudover er bilag 11 opdateret med nye kategoriseringer i henhold til SFDR.
  • I bilag 1 og 2 er der opdateret emission- og indløsningspriser. Herudover medfører dette ændring af ÅOP i bilag 6.

Prospekterne kan fra i dag ses på www.danskeinvest.dk.

Med venlig hilsen

DANSKE INVEST
MANAGEMENT A/S

Morten Rasten
Executive Director