Resultatforventning 2022.


Nasdaq Copenhagen                                                                                                                                  

Silkeborg, den 1. februar 2022

Fondsbørsmeddelelse nr. 1 / 2022

Vedr.:            Resultatforventning 2022.

Den forretningsmæssige udvikling i selskabets segmenter (Fodbold, Ejendomme samt Hotel & Konference) forventes at fortsætte den positive trend fra 2021.

Med dette udgangspunkt forventer ledelsen et resultat for 2022, før evt. dagsværdiregulering af investeringsejendomme og før skat, i intervallet 0–10 mio. kr. 

Koncernens resultatforventning er fortsat behæftet med usikkerhed grundet koncernens naturlige eksponering mod sportslige resultater. Resultatforventningen er baseret på, at koncernens fodboldhold deltager i 3F Superligaen i sæsonen 2022/23.

De væsentligste usikkerhedsmomenter knytter sig til nettoomsætningen, herunder størrelsen af tv- og entréindtægter, indtægter ved sponsor- og samarbejdsaftaler samt transferaktivitet. I lighed med hidtidig praksis indgå der ikke væsentlige transferindtægter i førnævnte forventning.

I ledelsens forventninger indgår ingen væsentlige COVID-19 restriktioner. I sammenhæng hermed indgår derfor heller ikke økonomisk kompensation fra statens hjælpepakker.

Det er ledelsens opfattelse, at der er skabt en forretningsmodel med et betydeligt potentiale med baggrund i en slagkraftig og velkonsolideret koncern med aktivitetsområderne investering i og udvikling af ejendomme, hotel- og konferenceaktivitet samt professionel fodbold.

Eventuelle henvendelser vedr. nærværende fondsbørsmeddelelse bedes venligst rettet til undertegnede.

Med venlig hilsen

Silkeborg IF Invest A/S

Kent Madsen                        Claus Christensen

Adm. direktør                      Økonomidirektør

Vedhæftet fil



Attachments

1. Resultat forventning 2022 (20220201)