Dante Labs oznamuje rozšíření svého testu sekvenování celého genomu (Whole Genome Sequencing) o vylepšenou a rozsáhlejší nabídku


NEW YORK, March 10, 2022 (GLOBE NEWSWIRE) -- Dante Labs, globální lídr v oboru genomiky a přesné medicíny, dnes oznámil rozšíření svého testu Dante 30X Whole Genome Sequencing s personalizovanou interpretací s využitím vlastní softwarové platformy Dante Extensa.

Tato rozšířená nabídka zahrnuje sekvenování v klinicky ověřených a autorizovaných laboratořích společnosti Dante. Významná vylepšení zahrnují:

  • rozšířené přehledy s měsíčními aktualizacemi pro zákazníky společnosti Dante,
  • nejkomplexnější sadu dostupných zpráv pro sekvenování celého genomu,
  • cenově nejdostupnější celý genom 30X
  • a jednu dodatečnou zprávu doručovanou klientům na měsíční bázi – zdarma.

„Tento úspěch je milníkem pro uživatele Dante a zaměřuje se na rostoucí potřebu komplexního a cenově dostupného sekvenování celého genomu v celosvětovém měřítku,“ prohlásil Andrea Riposati, generální ředitel Dante Labs. „S tím, jak se vyvíjí obor genomiky, neustále pracujeme na zlepšování naší nabídky a nyní činíme obrovský krok vpřed, abychom mohli nabídnout nejlepší genomiku ve své třídě více lidem za dostupné ceny.“

Sekvenování celého genomu je lepší než tradiční malé panely, protože jde o nejrozsáhlejší a nejkomplexnější analýzu DNA. Tento osobnější přístup přináší klinické odpovědi na prevenci, sledování a léčbu nemocí, aniž by chyběly určité varianty, které cílenější přístupy opomíjejí.

Softwarová platforma Dante Extensa je patentované škálovatelné řešení pro interpretaci a transformaci genomických informací do klinicky použitelných výsledků.

O Dante Labs

Dante Labs je globální společnost, zabývající se genomickými údaji, která buduje a komerčně realizuje novou třídu průlomových aplikací týkajících se zdraví a délky života, založenou na sekvenování celého genomu a umělé inteligenci. Mezi naše aktiva patří jedna z největších soukromých databází genomu se souhlasem k výzkumu, chráněná softwarová platforma navržená k odhalení síly genomických údajů a chráněných postupů, které umožňují průmyslový přístup ke genomickému sekvenování.

Kontakt:

Laura D’Angelo
VP of Investor Relations
ir@dantelabs.com
+39 0862 191 0671
www.dantelabs.com