Spoločnosť Dante Labs oznamuje rozšírenie svojho testu sekvenovania celého genómu o vylepšenú a širšiu ponuku


NEW YORK, March 10, 2022 (GLOBE NEWSWIRE) -- Dante Labs, svetový líder v oblasti genomiky a presnej medicíny, dnes oznámila rozšírenie svojho testu sekvenovania celého genómu Dante 30X o personalizovanú interpretáciu s využitím vlastnej softvérovej platformy Extensa spoločnosti Dante.

Rozšírená ponuka zahŕňa sekvenovanie v klinicky overených a autorizovaných laboratóriách spoločnosti Dante. Medzi významné vylepšenia patria:

  • rozšírené správy s mesačnými aktualizáciami pre zákazníkov spoločnosti Dante;
  • najkomplexnejší balík správ pre sekvenovanie celého genómu;
  • cenovo najdostupnejší celý genóm 30X;
  • a jednu ďalšiu správu, ktorá sa zákazníkom doručí mesačne – zadarmo.

„Tento úspech je míľnikom pre používateľov Dante a je zameraný na rastúcu potrebu komplexného a cenovo dostupného sekvenovania celého genómu v celosvetovom meradle,“ povedal Andrea Riposati, generálny riaditeľ spoločnosti Dante Labs. „Neustále sa snažíme zlepšovať našu ponuku, pretože oblasť genomiky napreduje, a toto je obrovský krok vpred, aby sme priniesli najlepšiu genomiku vo svojej triede väčšiemu počtu ľudí za dostupné ceny.“

Sekvenovanie celého genómu je lepšie ako tradičné malé panely, pretože predstavuje najširšiu a najkomplexnejšiu analýzu DNA. Tento viac personalizovaný prístup poskytuje klinické odpovede na prevenciu, sledovanie a liečbu chorôb bez toho, aby sa vynechali niektoré varianty, ktoré sa pri cielenejších prístupoch prehliadajú.

Softvérová platforma Extensa spoločnosti Dante je patentované, rozšíriteľné riešenie na interpretáciu a transformáciu genomických informácií na klinicky využiteľné výsledky.

O spoločnosti Dante Labs

Dante Labs je globálna spoločnosť zaoberajúca sa genomickými údajmi, ktorá buduje a uvádza na trh novú triedu aplikácií transformačného zdravia a dlhovekosti založených na sekvenovaní celého genómu a umelej inteligencii. Naše aktíva zahŕňajú jednu z najväčších súkromných databáz genómu s výskumným obsahom, vlastnú softvérovú platformu navrhnutú tak, aby rozlúštila silu genomických údajov v potrebnom rozsahu a vlastné procesy, ktoré umožňujú odvetvový prístup k sekvenovaniu genómu.

Kontakt:

Laura D’Angelo
viceprezidentka pre vzťahy s investormi
ir@dantelabs.com
+39 0862 191 0671
www.dantelabs.com