Družba Dante Labs napoveduje razširitev testa sekvenciranja celotnega genoma z izboljšano in širšo ponudbo


NEW YORK, March 10, 2022 (GLOBE NEWSWIRE) -- Družba Dante Labs, ki je na svetu vodilna na področju genomike in personalizirane medicine, je danes napovedala razširitev svojega testa sekvenciranja celotnega genoma Dante 30X, ki bo zdaj vključeval tudi posamezniku prilagojeno razlago rezultatov, in sicer s pomočjo lastniške programske platforme družbe Dante Labs, imenovane Extensa.

Razširjena ponudba vključuje sekvenciranje v klinično validiranih in odobrenih laboratorijih družbe Dante Labs. Pomembne izboljšave vključujejo:

  • izboljšana poročila z mesečnimi posodobitvami za stranke družbe Dante Labs,
  • najcelovitejšo zbirko poročil, ki je na voljo za sekvenciranje celotnega genoma,
  • cenovno najdostopnejšo preiskavo celotnega genoma 30X,
  • eno dodatno, brezplačno poročilo za stranke na mesec.

»Ta dosežek je mejnik za uporabnike družbe Dante Labs in je usmerjen v rastočo potrebo po celovitem in cenovno dostopnem sekvenciranju celotnega genoma na svetovni ravni,« je povedal Andrea Riposati, glavni izvršni direktor družbe Dante Labs. »Zaradi napredka na področju genomike si stalno prizadevamo, da bi izboljšali svojo ponudbo. S tem smo naredili ogromen korak naprej, da bi več ljudem zagotovili najodličnejše storitve genomike po dostopnih cenah,« je dodal.

Sekvenciranje celotnega genoma je boljše od običajnih manjših panelov, ki so najširše uporabljena in najcelovitejša analiza DNK. Ta pristop, ki je bolj prilagojen posamezniku, ponuja klinične odgovore, namenjene preprečevanju, sledenju in zdravljenju bolezni, ne da bi pri tem izpustili določene različice, ki jih bolj ciljno usmerjeni pristopi zgrešijo.

Extensa, programska platforma družbe Dante Labs, je lastniška in razširljiva rešitev za razlago in preoblikovanje genomskih informacij v klinično uporabne rezultate.

O družbi Dante Labs

Dante Labs je globalna družba za genomske podatke, ki gradi in komercializira nov razred transformativnih aplikacij za zdravje in dolgoživost na podlagi sekvenciranja celotnega genoma ter umetne inteligence. Naša sredstva vključujejo eno od največjih zasebnih genomskih podatkovnih zbirk s privolitvijo za raziskave, lastniško platformo programske opreme, zasnovano za sprostitev moči genomskih podatkov v velikem obsegu, in lastniške procese, ki omogočajo industrijski pristop h genomskem sekvenciranju.

Stik:

Laura D’Angelo
Podpredsednica za odnose z vlagatelji
ir@dantelabs.com
+39 0862 191 0671
www.dantelabs.com