A Dante Labs bemutatja a Dante Genomics globális online piacterét, amely B2B genomikai megoldásokat nyújt egészségügyi szakembereknek, kutatóknak és gyógyszerfejlesztőknek

– A globális nagykereskedelmi ügyfelek ezáltal egyszerű hozzáférést nyernek az egyedi igényeknek megfelelő, fejlett, személyre szabott, végponttól végpontig terjedő genomikai szolgáltatásokhoz –


NEW YORK, March 15, 2022 (GLOBE NEWSWIRE) -- A Dante Labs vezető nemzetközi genomikai és precíziós orvoslási vállalat ma bejelentette a Dante Genomics online kereskedelmi piacterének elindítását, kifejezetten azon egészségügyi szolgáltatóknak, klinikáknak, kutatóknak és kormányzatoknak fejlesztve, amelyek a fejlett genomikai szolgáltatásokat szeretnék a kutatás és klinikai használat területén alkalmazni.

Ez az egyedülálló piactér az iparágban elsőként biztosít intuitív és dinamikus élményt az ügyfeleknek világszerte. Az ügyfelek különböző szekvenálási technológiák és opciók közül választhatnak a személyre szabott és egyéni megoldások kialakításához.

„A Dante-nál folyamatosan azon dolgozunk, hogy egyre jobb genomikai megoldásokat nyújthassunk ügyfeleinknek”, mondta Andrea Riposati, a Dante Labs ügyvezető igazgatója. „Az új online piactér elindításával a Dante Genomics olyan egyszerűvé teszi a klinikai szakemberek és kutatók számára genomikai projektjeik elvégzését, mintha csak egy könyvet, vagy eszközt vásárolnának az Amazonon.”

A seattle-i telephely vezető termékmenedzsereként Andrea Riposati tagja volt az eredeti Amazon csapatnak, amely kifejlesztette az Amazon Business, az Amazon.com ($AMZN) B2B portálját, amely forradalmasította az ipari és tudományos eszközök beszerzését 2014-ben.

A Dante Genomics emellett átlátható árszabást biztosít annak érdekében, hogy a partnerek személyre szabott árajánlatot kaphassanak, miközben ezzel egyidőben az egyéni igényeknek leginkább megfelelő legjobb ajánlatokat teszi elérhetővé online.

A portálon a genomikai szolgáltatások széles választéka érhető el, a teljes genomszekvenálástól egészen a noninvazív magzatdiagnosztikáig. Az összes kínált szolgáltatás megfelel kutatási vagy klinikai alkalmazásra.

A Dante Labs felismerte, hogy több millió szervezet igényli az online B2B vásárlást az egészségügyi iparágban. A Dante Genomics felületet felhasználóbarát élmény nyújtására tervezték, egyszerű navigálásra optimalizált asztali és mobil eszközökön. A platform lehetővé teszi a megrendelési lekérdezések online kezelését és támogatja a biztonságos fizetési módokat, illetve teljesíti az általános adatvédelmi rendelet (GDPR) feltételeit.

A Dante Genomics B2B ügyfelek olyan prémium szolgáltatásokhoz férhetnek hozzá, mint például:

  • 1 hetes eredménykiállítási idő a legtöbb vizsgálatra
  • Onkológiai és csírasejtvonal szekvenálási tesztek
  • Egyéni projektek
  • Többplatformos szekvenálás

A klinikai és kutatási ügyfelek B2B előnyöket élvezhetnek, beleértve a következőket:

  • Árajánlatkérések
  • Fizetési mód láthatóságának szabályozása (beleértve a megrendelőlap fizetési opciókat)
  • Gyorsrendelési lap (beleértve a CSV feltöltést)
  • Nagybani megrendelés kedvezmények
  • Számlázás és fizetés banki átutalással
  • Különböző pénznemek
  • Rugalmas vásárlóoldali felhasználókezelés: különböző szerepkörrétegek és engedélyek (beleértve a felső szintű adminisztrációt, vállalati adminisztrációt, vezető beszerző, beosztott beszerző szerepköröket)

További részletekért látogasson el a Dante Genomics webáruházba a shop.dantegenomics.com oldalon.

A Dante Labs bemutatása

A Dante Labs egy globális genomikai adatokkal foglalkozó vállalat, amely a teljes genomszekvenáláson és a mesterséges intelligencián alapuló, transzformatív erejű egészségügyi és élettartam-hosszabbító alkalmazások új kategóriáját hozza létre és forgalmazza. Eszközeink közé tartoznak az egyik legnagyobb kutatási hozzájárulással rendelkező privát genomadatbázis, a genomikai adatok méretgazdaságos kiaknázására tervezett saját szoftverplatform, valamint a genomikai szekvenálás ipari megközelítését lehetővé tevő saját eljárások.

Kapcsolat:

Laura D’Angelo
Befektetői kapcsolatok aligazgató
ir@dantelabs.com
+39 0862 191 0671
www.dantelabs.com