Dante Labs uvádza Dante Genomics, celosvetové online B2B trhovisko tejto spoločnosti, ktorá poskytuje genomické riešenia pre lekárskych odborníkov, výskumníkov a farmaceutické spoločnosti

– Veľkoobchodní zákazníci z celého sveta majú teraz jednoduchý prístup k moderným, na mieru prispôsobeným komplexným genomickým službám, ktoré vyhovujú konkrétnym potrebám –


NEW YORK, March 15, 2022 (GLOBE NEWSWIRE) -- Dante Labs, celosvetový líder v oblasti genomiky a presnej medicíny, dnes ohlásil uvedenie Dante Genomics, portálu online trhoviska osobitne určeného pre poskytovateľov zdravotnej starostlivosti, kliniky, výskumníkov a vlády. Portál bude poskytovať moderné genomické služby pre výskumné a klinické aplikácie.

Toto jedinečné trhovisko bude prvým svojho druhu v odvetví a bude zabezpečovať intuitívne a dynamické používanie zákazníkom z celého sveta. Zákazníci budú mať príležitosť si vybrať z niekoľkých technológií a možností sekvenovania a získať na mieru prispôsobené a pre osobné potreby upravené riešenie.

„V spoločnosti Dante neustále pracujeme na poskytovaní lepších genomických riešení pre našich zákazníkov,“ povedal Andrea Riposati, generálny riaditeľ spoločnosti Dante Labs. „Uvedením tohto nového online trhoviska bude pre lekárskych odborníkov a výskumníkov s pomocou portálu Dante Genomics dokončenie genomických projektov také jednoduché, ako si kúpiť knihu alebo náradie cez Amazon.“

Ako vedúci produktový manažér v Seattli patril Andrea Riposati k pôvodnému tímu Amazon, ktorý vyvinul Amazon Business, portál B2B Amazon.com ($AMZN), ktorý v roku 2014 spôsobil prevrat v priemyselných alebo vedeckých dodávkach.

Portál Dante Genomics tiež ponúka transparentný model stanovovania cien, ktorý podnecuje partnerov získať cenovú ponuku podľa osobných potrieb, pričom môžu zároveň nakupovať online a vybrať si z najlepších ponúk vyhovujúcich konkrétnym požiadavkám.

Portál hosťuje širokú škálu genomických služieb, od úplného genómového sekvenovania až po neinvazívnu prenatálnu diagnostiku. Všetky ponúkané služby sú vhodné pre výskumné alebo klinické aplikácie.

Spoločnosť Dante Labs hovorí, že online nakupovanie B2B v odvetví zdravotnej starostlivosti je potrebou miliónov organizácií. Portál Dante Genomics bol navrhnutý, aby používateľom poskytoval príjemnú skúsenosť pri nakupovaní a bol optimalizovaný pomocou jednoduchej navigácie pre stolové počítače a mobilné zariadenia. Platforma umožňuje riešiť požiadavky týkajúce sa objednávok online, je podporovaná zabezpečenými spôsobmi platby a vyhovuje všeobecnému nariadeniu o ochrane údajov.

B2B zákazníci portálu Dante Genomics majú prístup k prémiovým službám, vrátane:

  • času vybavenia v dĺžke 1 týždeň pri väčšine testov,
  • onkologických testov a testov sekvenovania zárodočných buniek,
  • projektov na zákazku,
  • sekvenovania na viacerých platformách.

Klinickí zákazníci a zákazníci z oblasti výskumu budú môcť využívať výhody funkcií B2B, vrátane:

  • žiadostí o cenovú ponuku,
  • kontroly viditeľnosti spôsobu platby (vrátane možnosti úhrady nákupnej objednávky),
  • ovládača na rýchle objednávanie (vrátane nahrávania súborov CSV),
  • zľavy pri hromadných odberoch,
  • fakturácie a platby bezhotovostným prevodom,
  • využívania viacerých mien.
  • Flexibilná správa používateľov na strane kupujúceho: niekoľko úrovní funkcií a povolení (vrátane funkcie super administrátora, administrátora spoločnosti, hlavného nákupcu, pomocného nákupcu)

Navštívte obchod Dante Genomics na adrese shop.dantegenomics.com , kde sa dozviete viac.

O spoločnosti Dante Labs

Dante Labs je globálna spoločnosť zaoberajúca sa genomickými údajmi, ktorá buduje a uvádza na trh novú triedu aplikácií transformačného zdravia a dlhovekosti založených na sekvenovaní celého genómu a umelej inteligencii. Naše aktíva zahŕňajú jednu z najväčších súkromných databáz genómu s výskumným obsahom, vlastnú softvérovú platformu navrhnutú tak, aby rozlúštila silu genomických údajov v potrebnom rozsahu a vlastné procesy, ktoré umožňujú odvetvový prístup k sekvenovaniu genómu.

Kontakt:

Laura D’Angelo
viceprezidentka pre vzťahy s investormi
ir@dantelabs.com
+39 0862 191 0671
www.dantelabs.com