Družba Dante Labs predstavlja Dante Genomics, svojo globalno spletno tržnico B2B, ki zagotavlja genomske rešitve za zdravstvene delavce, raziskovalce in farmacevtsko industrijo

– Globalne grosistične stranke imajo zdaj preprost dostop do naprednih, prilagojenih in celostnih genomskih storitev, ki ustrezajo specifičnim potrebam –


NEW YORK, March 15, 2022 (GLOBE NEWSWIRE) -- Družba Dante Labs, ki je na svetu vodilna na področju genomike in personalizirane medicine, je danes napovedala uvedbo portala za spletno tržnico  Dante Genomics, ki je namenjena posebej za zdravstvene izvajalce, klinike, raziskovalce in vladne organe ter bo ponujala napredne genomske storitve za raziskovalno in klinično uporabo.

Ta edinstvena tržnica bo prva tovrstna tržnica v panogi ter bo ponujala intuitivno in dinamično izkušnjo za stranke po vsem svetu. Stranke bodo lahko izbirale med različnimi tehnologijami in možnostmi sekvenciranja ter bodo deležne prilagojene in personalizirane rešitve.

»V družbi Dante Labs si nenehno prizadevamo, da bi strankam zagotovili boljše genomske rešitve,« je povedal Andrea Riposati, glavni izvršni direktor družbe Dante Labs. »Z uvedbo nove spletne tržnice Dante Genomics bodo klinični strokovnjaki in raziskovalci svoje genomske projekte opravljali tako zlahka, kot bi kupili knjigo ali orodje na Amazonu.«

Andrea Riposati je bil v vlogi višjega produktnega vodje v Seattlu član prvotne Amazonove ekipe, ki je razvila Amazon Business, portal Amazon.com ($AMZN) za poslovanje s podjetji, ki je bil leta 2014 revolucionaren na področju industrijskih in znanstvenih dobav.

Tržnica Dante Genomics zagotavlja tudi pregleden model določanja cen, ki partnerje spodbuja k pridobitvi personaliziranega predračuna ter jim hkrati omogoča spletno nakupovanje z izbiro najboljših ponudb, prilagojenih njihovim potrebam.

Na portalu je na voljo široka paleta genomskih storitev, od sekvenciranja celotnega genoma do neinvazivne prenatalne diagnostike. Vse storitve, ki so na voljo, so primerne za raziskovalno ali klinično uporabo.

V družbi Dante Labs se zavedajo, da spletno nakupovanje za podjetja potrebuje več milijonov organizacij v zdravstveni panogi. Portal Dante Genomics je bil zasnovan z mislijo na uporabniku prijazno izkušnjo in je optimiziran tako, da omogoča preprosto krmarjenje za namizne in mobilne naprave. Platforma omogoča spletno obravnavo povpraševanj, je podprta z varnimi plačilnimi metodami in je skladna s splošno uredbo o varstvu podatkov (GDPR).

Poslovne stranke portala Dante Genomics imajo dostop do premijskih storitev, ki vključujejo naslednje:

  • enotedenski čas izvedbe za večino preiskav,
  • preiskave s sekvenciranjem za onkologijo in na zarodnih celicah,
  • po meri pripravljeni projekti,
  • sekvenciranje na več platformah.

Stranke s kliničnega in raziskovalnega področja bodo lahko izkoristile funkcije za podjetja, ki vključujejo:

  • prošnje za predračun,
  • nadzor vidljivosti plačilne metode (vključno z možnostjo plačila po naročilnici),
  • blok za hitro naročanje (vključno z nalaganjem datoteke CSV),
  • količinski popust,
  • izstavljanje računov in plačilo z nakazilom,
  • več valut,
  • prožno upravljanje uporabnikov na strani nabavnika: več plasti vlog in dovoljenj (vključno z glavnim skrbnikom, skrbnikom družbe, višjim nabavnikom, nižjim nabavnikom).

Za več informacij obiščite tržnico Dante Genomics na spletišču shop.dantegenomics.com.

O družbi Dante Labs

Dante Labs je globalna družba za genomske podatke, ki gradi in komercializira nov razred transformativnih aplikacij za zdravje in dolgoživost na podlagi sekvenciranja celotnega genoma ter umetne inteligence. Naša sredstva vključujejo eno od največjih zasebnih genomskih podatkovnih zbirk s privolitvijo za raziskave, lastniško platformo programske opreme, zasnovano za sprostitev moči genomskih podatkov v velikem obsegu, in lastniške procese, ki omogočajo industrijski pristop h genomskem sekvenciranju.

Stik:

Laura D’Angelo
Podpredsednica za odnose z vlagatelji
ir@dantelabs.com
+39 0862 191 0671
www.dantelabs.com