A Workplace Options felvásárolta a The City Practice gyors reagálású sürgősségi szolgálatot

A jóléti megoldások vezető szállítója kiterjeszti globális lábnyomát Közép- és Kelet-Európára


RALEIGH, N.C., Nov. 02, 2022 (GLOBE NEWSWIRE) -- A Workplace Options (WPO), a holisztikus jóléti megoldások vezető szolgáltatója világszerte több mint 75 millió ember számára, bejelentette a The City Practice felvásárlását, amely egy terápiát és munkahelyi támogatást nyújó gyors reagálású szolgáltatás Közép- és Kelet-Európában. A felvásárlást megelőzően a The City Practice a WPO-val együttműködve azonnali, helyi nyelvű érzelmi, fizikai és gyakorlati ellátást nyújtott az egész régióban, beleértve a gyors reagálású sürgősségi szolgáltatásokat az ukrajnai válság által érintett emberek számára. A konfliktus kezdetekor, a február 24-i héten a WPO gyors reagálású kritikus eseményekre (RRCI) specializálódó csapata egyesült a The City Practice-szel, hogy gyorsan reagáljon a cselekvésre való felhívásra, és ukránul beszélő munkatársakkal támogassa a klinikai felvételt, valamint klinikai ellátást és kritikus baleseti segítségnyújtást kínáljon.

„A The City Practice kulcsfontosságú partnere volt a WPO-nak az alapvető forródrótokhoz és hozzáférési szolgáltatások elérésének elősegítésében Kelet-Európában az ukrajnai válság legelején. Bizalmi kapcsolatunk lehetővé tette számunkra, hogy azonnali és létfontosságú támogatást nyújtsunk” – mondta Alan King, a WPO elnök-vezérigazgatója. „A WPO minden nap és mindenhol három kulcsfontosságú üzleti elv szerint működik: Reach (Hozzáférés), Relevance (Szakszerűség) és Results (Eredmények). A The City Practice beruházás mindhárom célt megvalósítja. Ezzel a felvásárlással és a WPO innovatív megoldásaival több embernek tudunk majd segíteni szakképzett, empatikus szakemberekkel, bármikor és bárhol közvetlen ellátást nyújtva.”

A WPO helyi jóléti szolgáltatásai arra specializálódtak, hogy több mint 200 országban és területen képessé tegyék a szervezeteket arra, hogy holisztikus lépéseket tegyenek alkalmazottaik jóllétének elősegítése érdekében. A The City Practice felvásárlása kiterjeszti a WPO globális lábnyomát Közép- és Kelet-Európára, és bővíti válságeseményekre való reakciós képességeit. A beruházás lehetővé teszi a WPO számára, hogy a The City Practice gyors reagálású szolgáltatásnyújtási modelljét a WPO wellness-technológiái révén több globális piacra is kiterjessze.

„A The City Practice-nél mindenki alig várja, hogy együttműködhessen a WPO-val, hogy kiterjesszük és fejlesszük szolgáltatásainkat Közép- és Kelet-Európában” – mondta Dr. Craig McNulty, a The City Practice alapítója és igazgatója. "Bizonyára vannak jelenleg szokatlan kihívások a régiónkban, és úgy gondoljuk, hogy a WPO-val való szorosabb munkakapcsolat lehetővé teszi számunkra, hogy a lehető leghatékonyabb módon elébe menjünk ezeknek a kihívásoknak."

A Workplace Options-ről (WPO)

Az 1982-ben alapított Workplace Options (WPO) a holisztikus jóléti megoldások legnagyobb független szolgáltatója. A WPO személyre szabott programokkal, valamint hitelesített szolgáltatók és szakemberek átfogó globális hálózatával támogatja az egyéneket abban, hogy egészségesebbé, boldogabbá és produktívabbá váljanak személyesen és szakmailag egyaránt. A Fortune 500-as cégek 51 százalékának bizalmát élvezve a WPO digitálisan és személyesen több mint 75 millió embernek nyújt kiváló ellátást 116 000 szervezetben, több mint 200 országban és területen.

A The City Practice-ról

A The City Practice pszichológiai tanácsadást, kutatást, képzést és szakmai támogatást nyújt magánszemélyeknek és szervezeteknek Csehországban, Londonban, Lengyelországban, Romániában, Szerbiában, Szlovákiában, Szlovéniában és Ukrajnában.

Kapcsolat:

Jennifer Dart, vállalati kommunikációs vezető

Jennifer.Dart@workplaceoptions.com