Workplace Options získava službu rýchlej reakcie v prípade krízy The City Practice

Popredný poskytovateľ riešení pre dobré životné podmienky rozširuje globálnu pôsobnosť v strednej a východnej Európe


RALEIGH, Severná Karolína, Nov. 02, 2022 (GLOBE NEWSWIRE) -- Spoločnosť Workplace Options (WPO), popredný poskytovateľ holistických riešení v oblasti dobrých podmienok pre viac ako 75 miliónov ľudí na celom svete, oznámila akvizíciu spoločnosti The City Practice, služby rýchlej reakcie poskytujúcej terapiu a podporu pre pracovný život v celej strednej a východnej Európe. Pred akvizíciou sa spoločnosť The City Practice spojila s WPO s cieľom poskytnúť okamžitú emocionálnu, fyzickú a praktickú starostlivosť v príslušnom jazyku v celom regióne, vrátane služby rýchlej reakcie pre ľudí zasiahnutých krízou na Ukrajine. V týždni od 24. februára, keď sa konflikt začal, sa tím WPO rýchlej reakcie na kritický incident (RRCI) spojil so spoločnosťou The City Practice, aby rýchlo zareagovali na výzvu konať, pričom ukrajinsky hovoriaci ľudia boli na mieste, aby poskytli podporu klinickým pracovníkom prvého kontaktu, ponúkli klinické stretnutia a riešenie kritických incidentov.

„Spoločnosť The City Practice bola kľúčovým partnerom spoločnosti WPO pri zlepšovaní prístupu k základným linkám pomoci a premosťovacím službám v celej východnej Európe na samom začiatku ukrajinskej krízy. Náš dôveryhodný vzťah nám umožnil poskytnúť okamžitú a životne dôležitú podporu,“ povedal Alan King, prezident a generálny riaditeľ WPO. „WPO pôsobí každý deň a všade na základe troch kľúčových obchodných princípov: dosah, relevancia a výsledky. Investícia spoločnosti The City Practice zasahuje všetky tieto tri ciele. Prostredníctvom tejto akvizície a inovatívnych riešení spoločnosti WPO budeme môcť pomôcť viacerým ľuďom a poskytovať priamu starostlivosť vďaka kvalifikovaným, empatickým odborníkom kedykoľvek a kdekoľvek.“

Lokalizované služby v oblasti dobrých životných podmienok od spoločnosti WPO sa špecializujú na to, aby umožnili organizáciám vo viac ako 200 krajinách a územiach prijímať holistické opatrenia na zabezpečenie prosperity svojich zamestnancov. Akvizícia spoločnosti The City Practice rozšíri globálnu pôsobnosť WPO do strednej a východnej Európy a rozšíri jej schopnosti reagovať na krízové udalosti. Investícia umožní spoločnosti WPO využiť model poskytovania služieb rýchlej reakcie od spoločnosti The City Practice na globálnejšie trhy prostredníctvom technológií WPO zameraných na dobrú pohodu.

„Každý v The City Practice sa teší na spoluprácu s WPO s cieľom rozšírenia a rozvoja služieb, ktoré v súčasnosti poskytujeme v strednej a východnej Európe,“ povedal Dr. Craig McNulty, zakladateľ a riaditeľ The City Practice. „V našom regióne sú v súčasnosti určite nejaké nezvyčajné výzvy a veríme, že užšie pracovné vzťahy s WPO nám umožnia čeliť týmto výzvam čo najefektívnejšie.”

O spoločnosti Workplace Options (WPO)

Spoločnosť Workplace Options, založená v roku 1982, je najväčším nezávislým poskytovateľom holistických riešení v oblasti dobrých životných podmienok. WPO, prostredníctvom prispôsobených programov a komplexnej globálnej siete overených poskytovateľov a odborníkov, poskytuje podporu jednotlivcom, aby sa stali zdravšími, šťastnejšími a produktívnejšími, osobne aj profesionálne. WPO, ktorej dôveruje 51 % spoločností z rebríčka Fortune 500, poskytuje vysokokvalitnú starostlivosť, digitálne a osobne, viac ako 75 miliónom ľudí v 116 000 organizáciách vo viac ako 200 krajinách a územiach.

O spoločnosti The City Practice

The City Practice je poskytovateľom psychologického poradenstva, výskumu, školenia a podpory pracovného života pre jednotlivcov a organizácie v Česku, Londýne, Poľsku, Rumunsku, Srbsku, na Slovensku, v Slovinsku a na Ukrajine.

Kontakt:

Jennifer Dart, vyššia manažérka podnikovej komunikácie

Jennifer.Dart@workplaceoptions.com