Evli Oyj:n muutosneuvottelut ovat päättyneet


EVLI OYJ:N PÖRSSITIEDOTE 9.11.2022 klo 15.00 (EET/EEST)

Evli Oyj:n muutosneuvottelut ovat päättyneet. Neuvottelujen piirissä olivat Varainhoito- ja sijoittaja-asiakkaat sekä Konsernitoiminnot -segmenteissä Suomessa työskentelevä henkilöstö Evli Oyj:ssä, Evli-Rahastoyhtiö Oy:ssä sekä Aurator Varainhoito Oy:ssä, pois lukien tietyt yksittäiset toiminnot. Lisäksi neuvottelujen piiriin kuuluivat Evli Oyj:öön 1.10.2022 sulautuneen EAB Group Oyj:n, sekä tämän tytäryritysten EAB Rahastoyhtiö Oy:n, EAB Varainhoito Oy:n sekä Elite Vakuutuspalvelu Oy:n henkilöstöt. EAB Varainhoito Oy sulautui Evli Oyj:öön 3.10.2022 ja EAB Rahastoyhtiö Oy sulautui Evli-Rahastoyhtiö Oy:öön 31.10.2022.

Neuvotteluissa käsitellyn uudelleenorganisointisuunnitelman tavoitteena oli muun muassa selkeyttää ja tehostaa sulautumisessa syntyneen Evlin organisaatiota ja osaltaan mahdollistaa yhdistymiselle asetetut ja 31.5.2022 tiedotetut synergiatavoitteet.

Neuvottelujen myötä konsernissa päättyy 41 toistaiseksi voimassa olevaa toimenkuvaa ja 4 uutta toimenkuvaa syntyy. Evli tukee neuvottelujen seurauksena irtisanottavia henkilöitä taloudellisesti ja tarjoamalla valmennusta uudelleen työllistymiseksi sekä pyrkii mahdollisuuksien mukaan työllistämään henkilöitä muihin konsernissa avoimena oleviin tehtäviin. Uusi organisaatio otetaan käyttöön 11.11.2022.

EVLI OYJ


Lisätietoja:
Maunu Lehtimäki, toimitusjohtaja, Evli Oyj, p. +358 50 553 3000, maunu.lehtimaki@evli.com


Evli Oyj

Meille vauraus merkitsee keinoa edistää hyvää niin yksilön kuin yhteiskunnan tasolla. Autamme yhteisöjä, yrityksiä ja yksityishenkilöitä kasvattamaan varallisuuttaan vastuullisesti, kokemukseemme, asiantuntemukseemme ja pohjoismaisiin arvoihin nojaten.

Olemme Suomen johtava varainhoitaja*, joka palvelee niin instituutio-, yritys- kuin yksityisasiakkaita. Palveluihimme sisältyvät sijoitusrahastot, varainhoito- ja pääomamarkkinapalvelut, vaihtoehtoiset sijoitustuotteet, yritysanalyysi, kannustinjärjestelmien suunnittelu ja hallinnointi sekä yritysjärjestelypalvelut. Vastuullisuus on osa jokaista sijoituspäätöstämme, ja asiakkaamme arvostavat asiantuntijuuttamme vastuullisuuskysymyksissä. Evli on myös Suomen parhaaksi arvioitu varainhoitaja vastuullisessa sijoittamisessa**.

*Kantar Prospera External Asset Management Finland 2015, 2016, 2017, 2018, 2019, 2021, Kantar Prospera Private Banking 2019, 2020 Finland **SFR Scandinavian Financial Research Institutional Investment Services Finland 2021


Jakelu: Nasdaq Helsinki, keskeiset tiedotusvälineet, www.evli.com