Bavarian Nordic præsenterer på Jefferies 2022 London Healthcare Conference

Hellerup, DENMARK


KØBENHAVN, 11. november 2022 - Bavarian Nordic A/S (OMX: BAVA) deltager på Jefferies 2022 London Healthcare Conference, hvor administrerende direktør Paul Chaplin vil præsentere selskabet på torsdag den 17. november 2022 kl. 08:35 lokal tid (kl. 09:35 dansk tid).

Det er muligt at høre en live eller arkiveret webcast af præsentationen på at https://www.bavarian-nordic.com/investor/events.aspx?event=6652.

Kontakt
Rolf Sass Sørensen, Vice President Investor Relations & Communications. Telefon: +45 61 77 47 43

Om Bavarian Nordic
Bavarian Nordic er et fuldt integreret vaccineselskab, der er fokuseret på udvikling, produktion og kommercialisering af livsvigtige vacciner. Vi er globalt førende inden for koppevacciner, og er mangeårig leverandør til den amerikanske regering af en ikke-replikerende koppevaccine, som er godkendt af de amerikanske sundhedsmyndigheder, også til beskyttelse mod abekopper. Vaccinen er desuden godkendt i Canada og Europa. Vores kommercielle produktportefølje består endvidere af markedsledende vacciner mod rabies og flåtbåren hjernebetændelse. Med udgangspunkt i vores virale vaccineplatform, MVA-BN®, har vi udviklet en bred portefølje af produktkandidater, der sigter mod at forbedre og beskytte liv ved at frigøre immunsystemets egne kræfter. Blandt andet har vi udviklet en ebolavaccine, der er licenseret til Janssen Pharmaceutical Companies of Johnson & Johnson. Vi er desuden engageret i udviklingen af en næstegenerations COVID-19 vaccine. For yderligere information besøg www.bavarian-nordic.com.