Dünya Helal Zirvesi'nin Özel Web3 Ortağı MRHB, Katılımcılar için Devredilemez NFT'ler Bastı



DUBAİ, Nov. 23, 2022 (GLOBE NEWSWIRE) -- Helal kripto varlık çözümlerine adanmış dünyanın ilk merkezi olmayan finans platformu olan MRHB.Network, Dünya Helal Zirvesi'ne resmi Web3 ortağı olarak katılıyor ve binlerce fuar katılımcısı için "devredilemez tokenler" (SBT) sağlayacak.

Bu yıl 24-27 Kasım 2022 tarihleri arasında gerçekleşecek olan Dünya Helal Zirvesi, dünyanın en büyük helal konferansıdır. Son Dünya Helal Zirvesi, 96 ülkeden 31.000'den fazla katılımcıyı çekmiştir. Her yıl İstanbul, Türkiye'de düzenlenen konferans, helal sektöründeki mevcut eğilimler ve yeni yönelimler dahil olmak üzere güncel zorluklara ve fırsatlara odaklanıyor.

“MRHB DeFi CEO ve kurucusu Naquib Mohammed, "Bu yıl Dünya Helal Zirvesi'nin "Resmi Ortağı" olmaktan gurur duyuyoruz" dedi. “Son yıllarda Müslüman toplulukların kripto ve dijital varlıklara muazzam bir ilgisi var. MRHB, her yönüyle gerçekten helal olan merkezi olmayan finansal hizmetler sunan dünyanın ilk Web3 platformudur ve bu çözümleri Dünya Helal Zirvesi topluluğuyla paylaşma fırsatı için gerçekten minnettarız.

Bu yılki Dünya Helal Zirvesi'nin önemli konuşmacıları arasında Türk Hükümeti Katılım Finansmanı Dairesi Başkanı, Türkiye Helal Akreditasyon Kurumu Başkan Vekili ve Türk Hükümeti Katılım Finansmanı Dairesi Direktörü yer alıyor. Etkinliğe çok çeşitli sektörlerden ve ülkelerden onlarca konuşmacı katılacak.

MRHB DeFi Tarafından Basılan Devredilemez NFT Biletleri

Dünya Helal Zirvesi'nin özel Web3 ortağı olan MRHB ("Merhaba" olarak telaffuz edilir), etkinlikteki tek NFT bileti üreticisidir. NFT biletleri, koleksiyonluk resimlerden daha fazlası olup, konferansa katılanların Dünya Helal Zirvesi için bilet satın aldıklarını gösteren doğrulanabilir kanıt olarak gerçek fayda sağlarlar.

MRHB, devredilemeyen tokenler olan NFT biletleri, yani başkalarına satılamayan veya başkalarıyla takas edilemeyen devredilemez NFT'ler basmaktadır. Devredilemeyen tokenler, merkezi olmayan bir toplumda kimlik ve itibar tokenleri işlevi görür.

TijarX Gold Rush'da 10.000 ABD doları değerinde Altın token kazanılacak

MRHB, piyasaya yeni sunulan emtia borsası TijarX'i kutlamak amacıyla, MRHB'nin düzenlenmiş (1974'ten beri) külçe ortağı Ainslee Bullion'un kasalarında tutulan fiziksel altın külçeleriyle desteklenen, toplam 10.000 ABD doları değerinde Altın Standardı ($AUS) helal tokenize altın ödülü veriyor.

En son güncellemeleri almak için MRHB'yi Twitter'da takip edin.

İletişim
cecilia@marhabadefi.com
dean@yourPRstrategist.com

https://www.globenewswire.com/NewsRoom/AttachmentNg/5cdda26d-71b2-4ca6-8a07-df68a5b0d32a