Mark Luscombe ny direktør i Sydbank














Selskabsmeddelelse nr. 29/2023

Peberlyk 4
DK-6200 Aabenraa



Telefon +45 70 10 78 79
Telefax +45 74 37 35 36



Sydbank A/S
CVR-nr. DK 12626509, Aabenraa
sydbank.dk



2. oktober 2023 

Mark Luscombe ny direktør i Sydbank

I fredags kunne Sydbank meddele, at Sydbanks administrerende direktør gennem 13 år Karen Frøsig ønsker at gå på pension.

I dag kan vi meddele, at Mark Luscombe tiltræder i Sydbank den 1. april 2024 som bankdirektør med henblik på at overtage posten som administrerende direktør efter en overgangsperiode frem til 31. juli 2024, hvor Karen Frøsig fratræder. Mark Luscombe kommer fra en stilling som landechef for SEB i Danmark.

  • I vores arbejde med at søge efter en ny administrerende direktør til Sydbank har vi lagt vægt på at finde en kandidat, der kan forsætte den udvikling og retning for Sydbank, som direktionen, med Karen Frøsig i spidsen, har lagt, med forståelse for Sydbanks rødder, position og tilgang til at lave forretning. Samtidig har vi ønsket en kandidat, der kan sikre den fortsatte kompetencemæssige bredde i direktionen, når Karen Frøsig stopper. Det har vi fundet i Mark Luscombe, der med sin mangeårige erfaring fra Citibank og SEB, hvor Mark Luscombe i dag er landechef, kan fortsætte arbejdet med at styrke Sydbank som erhvervslivets foretrukne bank og med at udvikle bankens tilbud til privatkunder, der vil have professionel rådgivning.
    I forbindelse med ansættelsen i Sydbank er Mark Luscombe blevet Fit & Proper godkendt af Finanstilsynet til rollen som administrerende direktør.

Da Mark Luscombe er ansat i SEB frem til 31.03.2024, vil der desværre ikke være mulighed for yderligere kommentarer på nuværende tidspunkt.

Bankdirektør Bjarne Larsen og bankdirektør Jørn Adam Møller fortsætter uændret i direktionen.

På bestyrelsens vegne

Lars Mikkelgaard-Jensen
Formand

For yderligere oplysninger kontakt Sydbanks pressechef Susanne Faber på telefon 26 29 11 29.

Vedhæftet fil



Attachments

SM 29