Nikkiso Memperluas Operasi di A.S. untuk Menyokong Perniagaan Hidrogen Miliknya yang Kian Berkembang


TEMECULA, Calif., Oct. 07, 2023 (GLOBE NEWSWIRE) -- Kumpulan Tenaga Bersih & Gas Industri Nikkiso (Kumpulan), sebahagian daripada Nikkiso Co., Ltd., hari ini mengumumkan bahawa mereka telah memperoleh pemilikan penuh terhadap kemudahannya di Murrieta, Calif., dan 16.4 ekar tanah untuk mengembangkan operasi pembuatan dan ujiannya.

Pada masa ini Kumpulan membina dan menguji pengewap kriogenik, penukar haba, kelincir proses, unit pemisahan udara dan produk pencecairan — perluasan itu akan menambah empat stesen ujian hidrogen di tapak untuk menyokong perniagaan hidrogen Kumpulan yang kian berkembang.

"Ekonomi hidrogen semakin pantas apabila peralihan tenaga semakin maju dan Nikkiso mempunyai peranan yang besar untuk dimainkan," kata Peter Wagner, Ketua Pegawai Eksekutif, Tenaga Bersih & Gas Industri Nikkiso. "Perluasan kemudahan ini membolehkan kami meningkatkan operasi dan menyokong permintaan global dengan lebih baik untuk produk dan teknologi kriogenik terkini kami."

Pembinaan akan bermula pada separuh pertama tahun 2024.

Perihal Kumpulan Tenaga Bersih & Gas Industri Nikkiso
Kumpulan Tenaga Bersih & Gas Industri Nikkiso adalah sebahagian daripada Bahagian Perindustrian bagi Nikkiso Co., Ltd. di Jepun. Kumpulan ini beribu pejabat di California Selatan dan memiliki kemudahan, pejabat dan pusat servis di seluruh dunia untuk mengeluarkan dan menservis peralatan pemprosesan gas kriogenik tereka bentuk (pam, pengembang turbo, penukar haba dll.) dan loji pemprosesan untuk gas industri, pencecairan gas asli ( LNG), pencecairan hidrogen, ammonia serta penangkapan dan pencecairan karbon.

Maklumat hubungan media
Lisa Adams
+1 405 492 1689