WAFUU.COM Jepun: Pengembangan Global 20-Bahasa, Pertumbuhan sebanyak 1200%+

Dikendalikan oleh QRESTIA Inc., WAFUU.COM ialah tapak e-dagang berpangkalan di Jepun yang menawarkan pilihan kosmetik, makanan ringan, anime, permainan dan alat Jepun. Kami menyasarkan untuk berkongsi daya tarikan Jepun di peringkat global, menawarkan sokongan berbilang bahasa dan pilihan penghantaran yang luas.

WAFUU.COM, platform e-dagang yang berpangkalan di Jepun, menceburi bidang baharu dengan meluaskan rangkaian perkapalannya ke 70 negara dan menyediakan antara muka 20 bahasa, menghubungkan budaya Jepun dengan lebih dekat kepada khalayak global.

TOKYO, Nov. 01, 2023 (GLOBE NEWSWIRE) -- Ketertarikan dunia terhadap budaya Jepun masih belum pudar, dan WAFUU.COM, dikendalikan oleh QRESTIA Inc., telah mengambil langkah yang bercita-cita tinggi untuk memenuhi permintaan global ini. Kadar pertumbuhan yang melebihi 1200% (berbanding bulan yang sama tahun lepas) adalah disebabkan oleh rangkaian produk yang luas, sokongan berbilang bahasa, kesan yen yang lebih lemah dan khalayak sasaran yang diperluaskan.

Inisiatif ini dihidupkan oleh pasukan yang sangat bersemangat untuk berkongsi keindahan Jepun. WAFUU.COM baru-baru ini telah mengembangkan penawarannya dengan memulakan penghantaran ke 70 negara dan menambah sokongan untuk 20 bahasa, memecahkan cabaran sebelum ini yang melibatkan zon penghantaran terhad, kos penghantaran yang tinggi dan halangan bahasa untuk menjangkau khalayak yang lebih luas berbanding sebelum ini.

Pertumbuhan ini menunjukkan bahawa platform berbilang bahasa kami berkesan dalam menjangkau negara yang sebelum ini mempunyai akses terhad kepada produk Jepun. Pada masa kami terus memperhalusi pengalaman pengguna, beberapa peningkatan masa hadapan dirancang untuk menjadikan platform ini lebih mesra pengguna."Kami sentiasa berhasrat untuk membina jambatan antara Jepun dan seluruh dunia, dan inisiatif baharu ini membantu kami mencapai matlamat itu," kata FUKADA HIDEMASA, Ketua Pegawai Eksekutif QRESTIA Inc.

Sebelum beralih kepada model e-dagang semasa, WAFUU.COM pernah terlibat dalam perniagaan yang menggunakan pemasaran web secara aktif. Kepakaran dan pengalaman yang diasah dengan baik ini telah dialihkan dengan lancar ke dalam usaha baharu mereka dalam e-dagang yang merentas sempadan. Pemilihan produk disokong oleh penyelidikan pasaran yang komprehensif dan teknologi AI, dengan mengambil kira trend global dan tempatan Jepun serta data pembelian dalam talian dan luar talian. Pembangunan yang berteruskan berdasarkan pengalaman sebelumnya dengan operasi perniagaan yang berbilang bahasa, syarikat itu juga telah mempercepatkan sokongan berbilang bahasanya, menjadikan produk Jepun lebih mudah diakses berbanding sebelum ini. Pendekatan pelbagai aspek ini memastikan barisan produk yang sejajar dengan pangkalan pelanggan yang pelbagai. Untuk mendapatkan maklumat lanjut, lawati https://wafuu.com/

Foto yang dilampirkan bersama pengumuman ini tersedia di https://www.globenewswire.com/NewsRoom/AttachmentNg/8aecd815-8139-4240-a056-bf82abf32f15/ms

Contact Data