Uppdatering om det europeiska typgodkännandet


Clean Motion meddelar att typgodkännandet av fordonet EVIG för den Europeiska marknaden tar längre tid än beräknat.

Bolaget meddelar att processen löper på och att deras tekniska partner inom kort kommer att ha slutfört alla tester. Leveranser för den europeiska marknaden väntas därefter komma igång.

Jonsered, 2024-01-18

För mer information, vänligen kontakta:
Sofia Haby, VD                        
Clean Motion AB                        
Tel: +46 768 663 609                         
Email: sofia.haby@cleanmotion.se

Denna information är sådan information som Clean Motion AB är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning MAR. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande 2024-01-18 kl. 09:30 CET.

Om Clean Motion AB
Clean Motion AB är ett svenskt bolag som tillverkar och säljer verkligt hållbara fordon för städer. Fordonen är närproducerade och baserade på energi- och resurseffektivitet, för att maximera införandet av elfordon globalt. Bolagets vision är att erbjuda stadsmobilitet-laddad med solenergi och erbjuder därför lätta elfordon med låg energiförbrukning för att möta 2000-talets urbana transportutmaningar.
Clean Motion AB är listat på First North Growth Market vid Nasdaq Stockholm. Certified Adviser är G&W Fondkommission. För ytterligare information, vänligen besök: www.cleanmotion.se.