Aspo Oyj:n hallituksen jäsentä kohtaan on nostettu syyte Ramirent Oyj:tä koskevassa asiassa


Aspo Oyj
Pörssitiedote
3.4.2024 klo 10.00

Aspo Oyj:n hallituksen jäsentä kohtaan on nostettu syyte Ramirent Oyj:tä koskevassa asiassa

Aspo Oyj on saanut tiedon, että syyttäjä on päättänyt nostaa Aspo Oyj:n hallituksen jäsentä Tapio Kolunsarkaa kohtaan syytteen epäillystä arvopaperimarkkinoita koskevasta tiedottamisrikoksesta. Syytteen on saanut useita henkilöitä. Tapio Kolunsarka toimi Ramirent Oyj:n toimitusjohtajana väitettynä tekoaikana vuonna 2019. Aspon saaman tiedon mukaan Tapio Kolunsarka kiistää syyllistyneensä rikokseen.

Aspo Oyj ei ole osapuolena asiassa. Syytteellä ei ole vaikutusta Aspon hallitustyöskentelyyn. Yhtiö seuraa oikeusprosessia ja arvioi asiaa viimeistään, kun sen lopputulos on tiedossa.

ASPO OYJ

JAKELU:
Nasdaq Helsinki
www.aspo.fi

Aspo luo arvoa omistamalla ja kehittämällä liiketoimintoja pitkäjänteisesti ja vastuullisesti. Omistamiemme yritysten tavoitteena on olla toimialojensa markkinajohtajia. Ne vastaavat omasta toiminnastaan, asiakassuhteistaan ja niiden kehittämisestä ja pyrkivät edelläkävijyyteen vastuullisuudessa. Aspo tukee liiketoimintojen menestystä ja kasvua oikeilla kyvykkyyksillä. Aspo-konsernilla on liiketoimintoja 13 maassa, ja sen palveluksessa on yhteensä noin 700 ammattilaista.