Baltic Horizon Fond avaldab osaku puhasväärtuse 2024. aasta aprilli seisuga

Baltic Horizon Fondi (Fond) osaku puhasväärtus (NAV) 2024. aasta aprilli lõpu seisuga on 0,9078 eurot osaku kohta (31. märts 2024: 0,9087). Fondi kogu puhasväärtus võrreldes eelneva kuu lõpu seisuga püsis samal tasemel 108,6 miljonit eurot (31. märts 2024: 108,7 eurot). EPRA NRV 2024. aasta aprilli lõpu seisuga on 0,9490 eurot osaku kohta.

Fond teenis 2024. aasta aprillis konsolideeritud puhast renditulu 1,0 miljonit eurot (31. märts 2024: 1,0 miljonit eurot). Aprillis lõppes Fondi teenitav renditulu S27 hoones LNK Industries SIA rentnikuga. Aprillikuu jooksul sõlmis Fond Galerija Centrsis ankurrentniku MyFitnessiga ja Coca-Cola Plazas ankurrentniku Apollo Groupiga ligikaudu 2 000 m2 ja 2 200 m2 ulatuses rendilepinguid. IV kvartalist 2024 kuni I kvartal 2025 on seoses uute rendilepingutega eelduslikult oodata puhta renditulu kasvu.

2024. aasta aprilli lõpus moodustas Fondi konsolideeritud raha ja raha ekvivalendid 6,8 miljonit eurot (31. märts 2024: 12,5 miljonit eurot). 30. aprill 2024 seisuga Fondi konsolideeritud varade kogumaht on 263,0 miljonit eurot (31. märts 2024: 268,3 miljonit eurot). Langus on peamiselt seotud aprillis osaliselt varasemalt lunastatud lühiajaliste võlakirjadega summas 4,5 miljonit eurot.

Lisainformatsiooni saamiseks palume ühendust võtta:

Tarmo Karotam
Baltic Horizon Fond, fondijuht
E-mail tarmo.karotam@nh-cap.com
www.baltichorizon.com

Baltic Horizon Fond on registreeritud lepinguline avalik kinnine kinnisvarafond, mida valitseb alternatiivfondivalitseja Northern Horizon Capital AS.

Avaldamine: GlobeNewswire, Nasdaq Tallinn, Nasdaq Stockholm, www.baltichorizon.com

Saamaks börsiteateid ning uudiseid Baltic Horizon Fondilt tema projektide, plaanide ja muu kohta, registreeruge aadressil www.baltichorizon.com. Samuti on teil võimalik Baltic Horizon Fondi jälgida aadressil www.baltichorizon.com ning LinkedIn, FacebookX ja YouTube keskkondades.