HARVIAN OMIEN OSAKKEIDEN LUOVUTUS KANNUSTINJÄRJESTELMÄN PALKKIOIDEN MAKSAMISEKSI


HARVIA OYJ                                     PÖRSSITIEDOTE                                                           10.6.2024 KLO 14.30


Harvia Oyj:n hallitus on päättänyt 6.6.2024 suunnatusta maksuttomasta osakeannista yhtiön osakepohjaisen kannustinjärjestelmän palkkioiden maksamista varten. Osakepalkkiot koskevat yhtiön vuonna 2021 perustetun kannustinjärjestelmän ansaintajaksoa 2021‒2023.

Osakeannissa on tänään luovutettu vastikkeetta osakepohjaisen kannustinjärjestelmän ehtojen mukaisesti 865 yhtiön hallussa olevaa omaa osaketta ohjelmaan osallistuneille avainhenkilöille.

Kannustinjärjestelmän palkkoina tehtyjen luovutusten jälkeen yhtiön hallussa on 4 207 omaa osaketta.

Osakkeiden luovuttaminen perustuu varsinaisen yhtiökokouksen 26.4.2024 hallitukselle antamaan valtuutukseen. Ohjelman yhteydessä ei lasketa liikkeeseen uusia osakkeita eikä ohjelmalla siten ole laimentavaa vaikutusta osakeomistuksiin.

Kannustinjärjestelmän perustamisesta ja sen keskeisistä ehdoista on kerrottu 5.7.2021 julkaistussa pörssitiedotteessa ja omien osakkeiden hankkimista koskevasta päätöksestä kannustinjärjestelmän toteuttamiseksi 14.12.2022 julkaistussa pörssitiedotteessa. Pitkän aikavälin kannustinjärjestelmän tavoitteena on tukea yhtiön strategian toteuttamista, yhtenäistää johdon ja yhtiön osakkeenomistajien tavoitteet yhtiön arvon kasvattamiseksi ja yhtiön suorituksen parantamiseksi sekä sitouttaa johtoa yhtiöön.


Lisätietoja antaa:
Ari Vesterinen, talousjohtaja
p. +358 40 5050 440
ari.vesterinen@harvia.com


Harvia on liikevaihdolla mitattuna yksi maailman johtavista saunamarkkinalla toimivista yhtiöistä. Yhtiön tuotemerkit ja tuotevalikoima ovat markkinalla hyvin tunnettuja, ja yhtiön kokonaisvaltainen tuotevalikoima pyrkii vastaamaan sekä kuluttajien että ammattilaisten tarpeisiin kansainvälisellä saunamarkkinalla.

Harvian liikevaihto vuonna 2023 oli 150,5 miljoonaa euroa. Konsernin palveluksessa työskentelee noin 600 alan ammattilaista Suomessa, Saksassa, Yhdysvalloissa, Romaniassa, Kiinassa ja Hongkongissa, Itävallassa, Italiassa, Virossa ja Ruotsissa. Muuramessa Harvian pääkonttorin yhteydessä sijaitsee myös yhtiön suurin saunojen ja saunakomponenttien tuotantolaitos.

Lue lisää: https://harviagroup.com