AB „VILNIAUS BALDAI“ 2024 m. rugpjūčio 19 d. visuotinio akcininkų susirinkimo sprendimai

AB "Vilniaus baldai"
Visuotinis akcininkų susirinkimas

Akcinės bendrovės „VILNIAUS BALDAI“ visuotiniame akcininkų susirinkime, įvykusiame 2024 m. rugpjūčio 19 d., priimti šie sprendimai:

1. Darbotvarkės klausimas - Audito įmonės rinkimas ir audito paslaugų apmokėjimo sąlygų nustatymas. Nuspręsta:

1.1. 2024 - 2025 metų metinių finansinių ataskaitų auditui atlikti išrinkti uždarąją akcinę bendrovę „Grant Thornton Baltic“, kurios kodas 300056169, buveinės adresas Vilniaus m. sav., Vilniaus m., Upės g. 21-1.
1.2. Nustatyti šias audito apmokėjimo sąlygas: atlyginimas už 2024 metų metinių finansinių ataskaitų ir konsoliduotųjų finansinių ataskaitų rinkinio auditą – 34 800 EUR, atlyginimas už 2025 metų metinių finansinių ataskaitų ir konsoliduotųjų finansinių ataskaitų rinkinio auditą – 38 300 EUR, atlyginimas už 2025 finansinių metų tvarumo atskaitomybės patikrinimą – 12 000 EUR. Į šias sumas pridėtinės vertės mokestis neįskaitytas, jis skaičiuojamas ir mokamas papildomai teisės aktų nustatyta tvarka.
1.3. Jeigu pagal audito paslaugų sutartį būtų teikiamos papildomos paslaugos, audito įmonei mokamas papildomas atlyginimas, kuris nustatomas remiantis uždarosios akcinės bendrovės „Grant Thornton Baltic“ darbuotojų, kurie dalyvauja suteikiant šias papildomas paslaugas, valandiniais įkainiais.
1.4. Papildomas atlyginimas mokamas suteikus papildomas paslaugas.

Kontaktinis asmuo:
Finansų Vadovas