Logo_lokakuu_2017.png
Osakkeenomistajien nimitystoimikunnan ehdotus Oma Säästöpankki Oyj:n hallituksen kokoonpanosta ja palkitsemisesta
January 26, 2022 09:30 ET | Oma Säästöpankki Oyj
OMA SÄÄSTÖPANKKI OYJ, PÖRSSITIEDOTE 26.1.2022 KLO 16.30, MUUT PÖRSSIN SÄÄNTÖJEN NOJALLA JULKISTETTAVAT TIEDOT Osakkeenomistajien nimitystoimikunnan ehdotus Oma Säästöpankki Oyj:n...
Logo_lokakuu_2017.png
Shareholders' Nomination Committee proposal on the composition and remuneration of the Board of Directors of Oma Savings Bank Plc
January 26, 2022 09:30 ET | Oma Säästöpankki Oyj
OMA SAVINGS BANK PLC, STOCK EXCHANGE RELEASE 26 JANUARY 2022 AT 16.30 P.M. EET, OTHER INFORMATION DISCLOSED TO THE RULES OF THE EXCHANGE Shareholders' Nomination Committee proposal on the...
Oma Säästöpankki Oyj - Omien osakkeiden hankinta 23.12.2021
December 23, 2021 12:40 ET | Oma Säästöpankki Oyj
OMA SÄÄSTÖPANKKI OYJ, PÖRSSITIEDOTE 23.12.2021 KLO 19:40, MUUTOKSET OMIEN OSAKKEIDEN OMISTUKSESSA Oma Säästöpankki Oyj – Omien osakkeiden hankinta 23.12.2021 Nasdaq Helsinki Oy (XHEL): ...
Oma Savings Bank Plc - Acquisition of own shares on 23 December 2021
December 23, 2021 12:40 ET | Oma Säästöpankki Oyj
OMA SAVINGS BANK PLC, STOCK EXCHANGE RELEASE 23 DECEMBER 2021 AT 19:40 P.M. EET, CHANGES IN COMPANY’S OWN SHARES Oma Savings Bank Plc – Acquisition of own shares on 23 December 2021 At Nasdaq...
Oma Säästöpankki Oyj - Omien osakkeiden hankinta 22.12.2021
December 22, 2021 13:25 ET | Oma Säästöpankki Oyj
OMA SÄÄSTÖPANKKI OYJ, PÖRSSITIEDOTE 22.12.2021 KLO 20:25, MUUTOKSET OMIEN OSAKKEIDEN OMISTUKSESSA Oma Säästöpankki Oyj – Omien osakkeiden hankinta 22.12.2021 Nasdaq Helsinki Oy (XHEL): ...
Oma Savings Bank Plc - Acquisition of own shares on 22 December 2021
December 22, 2021 13:25 ET | Oma Säästöpankki Oyj
OMA SAVINGS BANK PLC, STOCK EXCHANGE RELEASE 22 DECEMBER 2021 AT 20:25 P.M. EET, CHANGES IN COMPANY’S OWN SHARES Oma Savings Bank Plc – Acquisition of own shares on 22 December 2021 At...
Oma Säästöpankki Oyj - Omien osakkeiden hankinta 21.12.2021
December 21, 2021 11:55 ET | Oma Säästöpankki Oyj
OMA SÄÄSTÖPANKKI OYJ, PÖRSSITIEDOTE 21.12.2021 KLO 18:55, MUUTOKSET OMIEN OSAKKEIDEN OMISTUKSESSA Oma Säästöpankki Oyj – Omien osakkeiden hankinta 21.12.2021 Nasdaq Helsinki Oy (XHEL): ...
Oma Savings Bank Plc - Acquisition of own shares on 21 December 2021
December 21, 2021 11:55 ET | Oma Säästöpankki Oyj
OMA SAVINGS BANK PLC, STOCK EXCHANGE RELEASE 21 DECEMBER 2021 AT 18:55 P.M. EET, CHANGES IN COMPANY’S OWN SHARES Oma Savings Bank Plc – Acquisition of own shares on 21 December 2021 At Nasdaq...
Oma Säästöpankki Oyj - Omien osakkeiden hankinta 20.12.2021
December 20, 2021 13:50 ET | Oma Säästöpankki Oyj
OMA SÄÄSTÖPANKKI OYJ, PÖRSSITIEDOTE 20.12.2021 KLO 20:50, MUUTOKSET OMIEN OSAKKEIDEN OMISTUKSESSA Oma Säästöpankki Oyj – Omien osakkeiden hankinta 20.12.2021 Nasdaq Helsinki Oy (XHEL): ...
Oma Savings Bank Plc - Acquisition of own shares on 20 December 2021
December 20, 2021 13:50 ET | Oma Säästöpankki Oyj
OMA SAVINGS BANK PLC, STOCK EXCHANGE RELEASE 20 DECEMBER 2021 AT 20:50 P.M. EET, CHANGES IN COMPANY’S OWN SHARES Oma Savings Bank Plc – Acquisition of own shares on 20 December 2021 At Nasdaq...