Logo_lokakuu_2017.png
Oma Säästöpankki Oyj - Omien osakkeiden hankinta 3.12.2021
December 03, 2021 12:45 ET | Oma Säästöpankki Oyj
OMA SÄÄSTÖPANKKI OYJ, PÖRSSITIEDOTE 03.12.2021 KLO 19:45, MUUTOKSET OMIEN OSAKKEIDEN OMISTUKSESSA Oma Säästöpankki Oyj – Omien osakkeiden hankinta 3.12.2021 Nasdaq Helsinki Oy (XHEL): Päivämäärä:...
Logo_lokakuu_2017.png
Oma Savings Bank Plc - Acquisition of own shares on 3 December 2021
December 03, 2021 12:45 ET | Oma Säästöpankki Oyj
OMA SAVINGS BANK PLC, STOCK EXCHANGE RELEASE 3 DECEMBER 2021 AT 19:45 P.M. EET, CHANGES IN COMPANY’S OWN SHARES Oma Savings Bank Plc – Acquisition of own shares on 3 December 2021 At Nasdaq...
Logo_lokakuu_2017.png
Oma Säästöpankki Oyj - Omien osakkeiden hankinta 2.12.2021
December 02, 2021 12:45 ET | Oma Säästöpankki Oyj
OMA SÄÄSTÖPANKKI OYJ, PÖRSSITIEDOTE 02.12.2021 KLO 19:45, MUUTOKSET OMIEN OSAKKEIDEN OMISTUKSESSA Oma Säästöpankki Oyj – Omien osakkeiden hankinta 2.12.2021 Nasdaq Helsinki Oy (XHEL): Päivämäärä:...
Logo_lokakuu_2017.png
Oma Savings Bank Plc - Acquisition of own shares on 2 December 2021
December 02, 2021 12:45 ET | Oma Säästöpankki Oyj
OMA SAVINGS BANK PLC, STOCK EXCHANGE RELEASE 2 DECEMBER 2021 AT 19:45 P.M. EET, CHANGES IN COMPANY’S OWN SHARES Oma Savings Bank Plc – Acquisition of own shares on 2 December 2021 At Nasdaq...
Logo_lokakuu_2017.png
Arvopaperimarkkinalain 9 luvun 10 §:n mukainen ilmoitus: Töysän Säästöpankkisäätiön omistus Oma Säästöpankki Oyj:ssä on alittanut 10 prosenttia
December 02, 2021 10:30 ET | Oma Säästöpankki Oyj
OMA SÄÄSTÖPANKKI OYJ, PÖRSSITIEDOTE 2.12.2021 klo 17:30, SUURIMMAT OSAKKEENOMISTAJAT - TIEDOTE Arvopaperimarkkinalain 9 luvun 10 §:n mukainen ilmoitus: Töysän Säästöpankkisäätiön omistus Oma...
Logo_lokakuu_2017.png
Notification under Chapter 9, Section 10 of the Finnish Securities Market Act: Holdings of Töysän Säästöpankkisäätiö in Oma Savings Bank Plc decreased below 10%
December 02, 2021 10:30 ET | Oma Säästöpankki Oyj
OMA SAVINGS BANK PLC, STOCK EXCHANGE RELEASE 2 DECEMBER 2021 AT 17:30 P.M. EET, MAJOR SHAREHOLDER ANNOUNCEMENT Notification under Chapter 9, Section 10 of the Finnish Securities Market Act:...
Logo_lokakuu_2017.png
Oma Säästöpankki Oyj - Omien osakkeiden hankinta 1.12.2021
December 01, 2021 12:05 ET | Oma Säästöpankki Oyj
OMA SÄÄSTÖPANKKI OYJ, PÖRSSITIEDOTE 01.12.2021 KLO 19:05, MUUTOKSET OMIEN OSAKKEIDEN OMISTUKSESSA Oma Säästöpankki Oyj – Omien osakkeiden hankinta 1.12.2021 Nasdaq Helsinki Oy (XHEL): Päivämäärä:...
Logo_lokakuu_2017.png
Oma Savings Bank Plc - Acquisition of own shares on 1 December 2021
December 01, 2021 12:05 ET | Oma Säästöpankki Oyj
OMA SAVINGS BANK PLC, STOCK EXCHANGE RELEASE 1 DECEMBER 2021 AT 19:05 P.M. EET, CHANGES IN COMPANY’S OWN SHARES Oma Savings Bank Plc – Acquisition of own shares on 1 December 2021 At Nasdaq...
Oma Säästöpankki Oyj - Omien osakkeiden hankinta 30.11.2021
November 30, 2021 12:30 ET | Oma Säästöpankki Oyj
OMA SÄÄSTÖPANKKI OYJ, PÖRSSITIEDOTE 30.11.2021 KLO 19:30, MUUTOKSET OMIEN OSAKKEIDEN OMISTUKSESSA Oma Säästöpankki Oyj – Omien osakkeiden hankinta 30.11.2021 Nasdaq Helsinki Oy (XHEL): ...
Oma Savings Bank Plc - Acquisition of own shares on 30 November 2021
November 30, 2021 12:30 ET | Oma Säästöpankki Oyj
OMA SAVINGS BANK PLC, STOCK EXCHANGE RELEASE 30 NOVEMBER 2021 AT 19:30 P.M. EET, CHANGES IN COMPANY’S OWN SHARES Oma Savings Bank Plc – Acquisition of own shares on 30 November 2021 At Nasdaq...