Logo_lokakuu_2017.png
Oma Säästöpankki Oyj - Omien osakkeiden hankinta 17.12.2021
December 17, 2021 14:15 ET | Oma Säästöpankki Oyj
OMA SÄÄSTÖPANKKI OYJ, PÖRSSITIEDOTE 17.12.2021 KLO 21:15, MUUTOKSET OMIEN OSAKKEIDEN OMISTUKSESSA Oma Säästöpankki Oyj – Omien osakkeiden hankinta 17.12.2021 Nasdaq Helsinki Oy (XHEL): ...
Logo_lokakuu_2017.png
Oma Savings Bank Plc - Acquisition of own shares on 17 December 2021
December 17, 2021 14:15 ET | Oma Säästöpankki Oyj
OMA SAVINGS BANK PLC, STOCK EXCHANGE RELEASE 17 DECEMBER 2021 AT 21:15 P.M. EET, CHANGES IN COMPANY’S OWN SHARES Oma Savings Bank Plc – Acquisition of own shares on 17 December 2021 At Nasdaq...
Logo_lokakuu_2017.png
Oma Säästöpankki Oyj - Omien osakkeiden hankinta 16.12.2021
December 16, 2021 11:45 ET | Oma Säästöpankki Oyj
OMA SÄÄSTÖPANKKI OYJ, PÖRSSITIEDOTE 16.12.2021 KLO 18:45, MUUTOKSET OMIEN OSAKKEIDEN OMISTUKSESSA Oma Säästöpankki Oyj – Omien osakkeiden hankinta 16.12.2021 Nasdaq Helsinki Oy (XHEL): ...
Logo_lokakuu_2017.png
Oma Savings Bank Plc - Acquisition of own shares on 16 December 2021
December 16, 2021 11:45 ET | Oma Säästöpankki Oyj
OMA SAVINGS BANK PLC, STOCK EXCHANGE RELEASE 16 DECEMBER 2021 AT 18:45 P.M. EET, CHANGES IN COMPANY’S OWN SHARES Oma Savings Bank Plc – Acquisition of own shares on 16 December 2021 At Nasdaq...
Logo_lokakuu_2017.png
Oma Säästöpankki Oyj - Omien osakkeiden hankinta 15.12.2021
December 15, 2021 14:50 ET | Oma Säästöpankki Oyj
OMA SÄÄSTÖPANKKI OYJ, PÖRSSITIEDOTE 15.12.2021 KLO 21:50, MUUTOKSET OMIEN OSAKKEIDEN OMISTUKSESSA Oma Säästöpankki Oyj – Omien osakkeiden hankinta 15.12.2021 Nasdaq Helsinki Oy (XHEL): ...
Logo_lokakuu_2017.png
Oma Savings Bank Plc - Acquisition of own shares on 15 December 2021
December 15, 2021 14:50 ET | Oma Säästöpankki Oyj
OMA SAVINGS BANK PLC, STOCK EXCHANGE RELEASE 15 DECEMBER 2021 AT 21:50 P.M. EET, CHANGES IN COMPANY’S OWN SHARES Oma Savings Bank Plc – Acquisition of own shares on 15 December 2021 At Nasdaq...
Logo_lokakuu_2017.png
Oma Säästöpankki Oyj - Omien osakkeiden hankinta 14.12.2021
December 14, 2021 13:05 ET | Oma Säästöpankki Oyj
OMA SÄÄSTÖPANKKI OYJ, PÖRSSITIEDOTE 14.12.2021 KLO 20:05, MUUTOKSET OMIEN OSAKKEIDEN OMISTUKSESSA Oma Säästöpankki Oyj – Omien osakkeiden hankinta 14.12.2021 Nasdaq Helsinki Oy (XHEL): ...
Logo_lokakuu_2017.png
Oma Savings Banl Plc - Acquisition of own shares on 14 December 2021
December 14, 2021 13:05 ET | Oma Säästöpankki Oyj
OMA SAVINGS BANK PLC, STOCK EXCHANGE RELEASE 14 DECEMBER 2021 AT 20:05 P.M. EET, CHANGES IN COMPANY’S OWN SHARES Oma Savings Bank Plc – Acquisition of own shares on 14 December 2021 At Nasdaq...
Logo_lokakuu_2017.png
Oma Säästöpankki Oyj - Omien osakkeiden hankinta 13.12.2021
December 13, 2021 14:05 ET | Oma Säästöpankki Oyj
OMA SÄÄSTÖPANKKI OYJ, PÖRSSITIEDOTE 13.12.2021 KLO 21:05, MUUTOKSET OMIEN OSAKKEIDEN OMISTUKSESSA Oma Säästöpankki Oyj – Omien osakkeiden hankinta 13.12.2021 Nasdaq Helsinki Oy (XHEL): ...
Logo_lokakuu_2017.png
Oma Savings Bank Plc - Acquisition of own shares on 13 December 2021
December 13, 2021 14:05 ET | Oma Säästöpankki Oyj
OMA SAVINGS BANK PLC, STOCK EXCHANGE RELEASE 13 DECEMBER 2021 AT 21:05 P.M. EET, CHANGES IN COMPANY’S OWN SHARES Oma Savings Bank Plc – Acquisition of own shares on 13 December 2021 At Nasdaq...