Logo_lokakuu_2017.png
Oma Säästöpankki Oyj - Omien osakkeiden hankinta 10.12.2021
December 10, 2021 11:35 ET | Oma Säästöpankki Oyj
OMA SÄÄSTÖPANKKI OYJ, PÖRSSITIEDOTE 10.12.2021 KLO 18:35, MUUTOKSET OMIEN OSAKKEIDEN OMISTUKSESSA Oma Säästöpankki Oyj – Omien osakkeiden hankinta 10.12.2021 Nasdaq Helsinki Oy (XHEL): ...
Logo_lokakuu_2017.png
Oma Savings Bank Plc - Acquisition of own shares on 10 December 2021
December 10, 2021 11:35 ET | Oma Säästöpankki Oyj
OMA SAVINGS BANK PLC, STOCK EXCHANGE RELEASE 10 DECEMBER 2021 AT 18:35 P.M. EET, CHANGES IN COMPANY’S OWN SHARES Oma Savings Bank Plc – Acquisition of own shares on 10 December 2021 At Nasdaq...
Logo_lokakuu_2017.png
Oma Säästöpankki Oyj - Omien osakkeiden hankinta 9.12.2021
December 09, 2021 11:35 ET | Oma Säästöpankki Oyj
OMA SÄÄSTÖPANKKI OYJ, PÖRSSITIEDOTE 09.12.2021 KLO 18:35, MUUTOKSET OMIEN OSAKKEIDEN OMISTUKSESSA Oma Säästöpankki Oyj – Omien osakkeiden hankinta 9.12.2021 Nasdaq Helsinki Oy (XHEL): Päivämäärä:...
Logo_lokakuu_2017.png
Oma Savings Bank Plc - Acquisition of own shares on 9 December 2021
December 09, 2021 11:35 ET | Oma Säästöpankki Oyj
OMA SAVINGS BANK PLC, STOCK EXCHANGE RELEASE 9 DECEMBER 2021 AT 18:35 P.M. EET, CHANGES IN COMPANY’S OWN SHARES Oma Savings Bank Plc – Acquisition of own shares on 9 December 2021 At Nasdaq...
Logo_lokakuu_2017.png
Oma Säästöpankki Oyj - Omien osakkeiden hankinta 8.12.2021
December 08, 2021 12:55 ET | Oma Säästöpankki Oyj
OMA SÄÄSTÖPANKKI OYJ, PÖRSSITIEDOTE 08.12.2021 KLO 19:55, MUUTOKSET OMIEN OSAKKEIDEN OMISTUKSESSA Oma Säästöpankki Oyj – Omien osakkeiden hankinta 8.12.2021 Nasdaq Helsinki Oy (XHEL): Päivämäärä:...
Logo_lokakuu_2017.png
Oma Savings Bank Plc - Acquisition of own shares on 8 December 2021
December 08, 2021 12:55 ET | Oma Säästöpankki Oyj
OMA SAVINGS BANK PLC, STOCK EXCHANGE RELEASE 8 DECEMBER 2021 AT 19:55 P.M. EET, CHANGES IN COMPANY’S OWN SHARES Oma Savings Bank Plc – Acquisition of own shares on 8 December 2021 At Nasdaq...
Logo_lokakuu_2017.png
Oma Säästöpankki Oyj - Omien osakkeiden hankinta 7.12.2021
December 07, 2021 13:25 ET | Oma Säästöpankki Oyj
OMA SÄÄSTÖPANKKI OYJ, PÖRSSITIEDOTE 07.12.2021 KLO 20:25, MUUTOKSET OMIEN OSAKKEIDEN OMISTUKSESSA Oma Säästöpankki Oyj – Omien osakkeiden hankinta 7.12.2021 Nasdaq Helsinki Oy (XHEL): Päivämäärä:...
Logo_lokakuu_2017.png
Oma Savings Bank Plc- Acquisition of own shares on 7 December 2021
December 07, 2021 13:25 ET | Oma Säästöpankki Oyj
OMA SAVINGS BANK PLC, STOCK EXCHANGE RELEASE 7 DECEMBER 2021 AT 20:25 P.M. EET, CHANGES IN COMPANY’S OWN SHARES Oma Savings Bank Plc – Acquisition of own shares on 7 December 2021 At Nasdaq...
Logo_lokakuu_2017.png
Oma Säästöpankki Oyj - Omien osakkeiden hankinta 3.12.2021
December 03, 2021 12:45 ET | Oma Säästöpankki Oyj
OMA SÄÄSTÖPANKKI OYJ, PÖRSSITIEDOTE 03.12.2021 KLO 19:45, MUUTOKSET OMIEN OSAKKEIDEN OMISTUKSESSA Oma Säästöpankki Oyj – Omien osakkeiden hankinta 3.12.2021 Nasdaq Helsinki Oy (XHEL): Päivämäärä:...
Logo_lokakuu_2017.png
Oma Savings Bank Plc - Acquisition of own shares on 3 December 2021
December 03, 2021 12:45 ET | Oma Säästöpankki Oyj
OMA SAVINGS BANK PLC, STOCK EXCHANGE RELEASE 3 DECEMBER 2021 AT 19:45 P.M. EET, CHANGES IN COMPANY’S OWN SHARES Oma Savings Bank Plc – Acquisition of own shares on 3 December 2021 At Nasdaq...