Agricon Global Corporation offentliggør underskrivelsen af et leasingkøb af et område på 3.238 hektar land i Ghana, Vestafrika


LEHI, UT--(Marketwire - Dec 14, 2012) - Agricon Global Corporation (Agricon) (OTCBB: AGRC), offentliggjorde i dag sin indgåelse af et leasingkøb (aftale) på 3.238 hektar landbrugsjord i Ghana, Vestafrika.

Bob Bench, formand for Agricon, sagde: "Dette er kulminationen på flere års arbejde på at finde en ejendom, der har alle de egenskaber, vi har brug for til første fase af vores planlagte landbrugsprojekt i Ghana. Denne ejendom i Shai Hills området er strategisk placeret i nærheden af en kanal i Voltafloden og tæt på havnebyen Tema og Accra, der er den største by i Ghana.

"Dette er den første af flere, 50 år, leasingaftaler, i forskellige stadier af den endelige forhandling; vi forventer at indgå lignende aftaler i løbet af 2013. Vi påregner at begynde at rydde jorden i januar 2013 som forberedelse til plantning. Vi forventer, at de første vekselafgrøder bliver majs, solsikke og soja; der er planlagt andre afgrøder i fremtiden."

De 3.238 hektar land, der er omfattet af aftalen, er blevet overtaget af Agricon SH Ghana Limited, et fuldt ud ghanesisk ejet datterselskab af Agricon. I henhold til aftalen vil selskabet betale i alt 1.954.840$ over en periode på 9 år og vil direkte eje ejendommen ved udgangen af leasingkøbets periode. Agricon har mulighed for køb af yderligere 3.238 hektar tilstødende land.

Hr. Bench sagde endvidere: "Selskabet er nu positioneret til at begynde næste kapitalforhøjelse på op til 10.000.000 $ til udstyr, faciliteter og drift af gårde, hvilket er planlagt til at foregå i den første del af det kommende år."

Om Agricon Global Corporation
Agricon, er en mindre virksomhed under udvikling, der rapporterer til det offentlige, der for nylig har overtaget CPGL 100 procent, som har base i Ghana, Vestafrika. Agricon har mere end 12.000 hektar landbrugsjord med mulighed for en fordobling af hektarstørrelsen. Det er muligt at lease til dyrkning og høst af flere vekselafgrøder inklusive majs, solsikker, soja og raps. Se www.agriconglobal.com for yderligere oplysninger

Erklæring om fremtiden
Udsagn om den forventede timing og alle øvrige udsagn i denne pressemeddelelse, ud over de historiske fakta, er antagelser om fremtiden. Læserne advares om ikke at lægge for stor vægt på disse fremadrettede erklæringer, der er udtalt på dette tidspunkt og baserer sig på nuværende forventninger og involverer en række antagelser, risici og usikkerhed, der kan medføre, at de faktiske resultater kan afvige væsentligt fra de forventede. En række af de heri nævnte oplysninger omhandler den potentielle fremtidige situation og udvikling, der måske eller måske ikke slår igennem. Denne pressemeddelelse henviser til udsagnets datering og med mindre, det kræves af lovgivningen, fralægger vi os enhver forpligtigelse til at opdatere oplysningerne heri.

PacificWave Partners Limited, selskabets finansielle konsulentfirma, har assisteret Agricon både i overtagelsen af CPGL og indførelsen til kapital- og lånefinansiering.

Contact Information:



Kontakt:
Robyn Farnsworth
801-592-3000
robyn@agriconglobal.com
bbench@agriconglobal.com