Ny VD i NetJobs Group AB


Stockholm, 2013-05-27 10:29 CEST (GLOBE NEWSWIRE) -- Ny VD i NetJobs Group AB

Styrelsen för NetJobs Group AB har utsett Niklas Eriksson till VD med tillträde 27 maj 2013 och ersätter Hristos Kitsos. Niklas Eriksson är en av grundarna till Hotell & Restaurang Bemanning Sverige AB som förvärvats av NetJobs Group AB. Niklas kommer efter godkänd apportemission äga 500 000 aktier i NetJobs Group AB.

Niklas Eriksson, 33 år, fil. kand. från Uppsala Universitet kommer senast från rollen som VD på Hotell & Restaurang Bemanning AB. Tidigare har Niklas arbetat som bland annat vice VD på bemanningsbolaget Expandera Mera samt VD och försäljningschef på Netjobs Group.

-Det känns oerhört spännande och inspirerande att börja jobba i ett företag och på en marknad med så stor potential, säger Niklas Eriksson.

Hristos Kitsos har varit VD för NetJobs sedan 2012 och anställd sedan 2004. Hristos Kitsos har spelat en avgörande roll för NetJobs historia och varit en betydande kulturbärare i knappt nio år. Styrelsen med dess ordförande Henrik Kvick i spetsen är mycket tacksam för Hristos ledar- och säljinsatser samt för att han visat stor lojalitet till NetJobs. NetJobs för diskussion med Hristos Kitsos om fortsatta samarbets- och affärsmöjligheter i ny struktur.

 

För mer information vänligen kontakta Henrik Kvick, styrelseordförande NetJobs Group AB, på 08-67 87 420

 

NetJobs är ledande i norra Europa inom nischade jobbsajter med 35 nischade jobbsajter och 5 generella jobbsajter i Sverige, Norge, Finland, Danmark och Tyskland med mer än 410 000 unika besök per månad (Google Analytics Januari 2013). Våra nischade jobbsajter fungerar som marknadsplatser på Internet där arbetsgivare hittar och rekryterar framtida medarbetare, och där arbetstagare hittar attraktiva jobb och information om deras framtida karriär. NetJobs Group AB (publ) grundades 2004 och är sedan 2006 noterad på Nasdaq OMX First North. Bolagets Certified Adviser är Avanza Bank. NetJobs vision är att vara #1 i världen inom nischade jobbsajter.

Mer information finns på www.netjobs.com.


Pièces jointes

130527 Ny VD i NetJobs Group AB.pdf