NetJobs öppnar nytt säljkontor i Norge


I december öppnar NetJobs ett nytt säljkontor i Tönsberg utanför Oslo. Säljkontoret är ett led i bolagets tillväxtstrategi att fysiskt närvara på de marknader som bolaget verkar. I och med detta ökar möjligheterna att kunna attrahera rätt medarbetare samt kunna bearbeta marknaden mer effektivt.

- Vi ser stor potential på den norska marknaden och det finns enorma fördelar med ett lokalt kontor. Förutom att vi kommer att kunna jobba närmare våra kunder kommer vi även på närmare håll kunna se och förstå marknadens utveckling, säger Niklas Eriksson, VD NetJobs Group.   

Bolagets bedömning är att den norska marknaden för onlinerekrytering omsätter cirka 500 miljoner NOK årligen. Det finns idag en aktör som är klart marknadsledande som enligt vår bedömning har cirka 70 % av marknaden. Bolagets målsättning är att på sikt positionera sig som nummer två.

Vi tror att vi kan utmana genom vårt koncept med nischade jobb- och karriärsajter samt med vårt breda produktutbud. Både arbetsgivare och jobbsökare ser idag stora fördelar med specialiserade jobbsajter.

Vi kommer under första kvartalet 2014 även att undersöka möjligheten att expandera med ytterligare säljkontor på flera marknader.

För ytterligare information kontakta: Niklas Eriksson, VD, NetJobs Group AB (publ), 08-67 87 420.

 

NetJobs är ledande i norra Europa inom nischade jobbsajter med 35 nischade jobbsajter och 5 generella jobbsajter i Sverige, Norge, Finland, Danmark och Tyskland med mer än 430 000 unika besök per månad (Google Analytics Januari 2012). Våra nischade jobbsajter fungerar som marknadsplatser på Internet där arbetsgivare hittar och rekryterar framtida medarbetare, och där arbetstagare hittar attraktiva jobb och information om deras framtida karriär. NetJobs Group AB (publ) grundades 2004 och är sedan 2006 noterad på Nasdaq OMX First North. Bolagets Certified Adviser är Avanza Bank.