Neo Industrial Oyj: Reka Kaapeli aloittaa yt-neuvottelut toiminnan kehittämiseksi


NEO INDUSTRIAL OYJ  PÖRSSITIEDOTE  3.9.2018 klo 13.00

Reka Kaapeli aloittaa yt-neuvottelut toiminnan kehittämiseksi

Neo Industrial Oyj:n tytäryhtiö Reka Kaapeli Oy käynnistää toiminnan kehittämisohjelman, jonka tavoitteena on kehittää kilpailukykyä ja kannattavuutta. Kilpailukyvyn lisäämiseksi panostuksia suunnataan uudelleen ja kohdennetaan kasvun varmistamiseksi.

Osana ohjelmaa Reka Kaapeli aloittaa koko henkilöstöä koskevat yhteistoimintaneuvottelut enintään 20 hengen vähentämiseksi. Yt-neuvottelut koskevat yhtiön kaikkia henkilöstöryhmiä yhtiön Hyvinkään, Riihimäen ja Keuruun toimipisteissä. Lisäksi neuvotellaan kausiluontoisuudesta johtuvista mahdollisista lomautuksista. Yhtiön henkilöstön määrä oli elokuun lopussa 257 henkilöä.

Hyvinkää, 3.9.2018

Neo Industrial Oyj

Ralf Sohlström
Toimitusjohtaja

Lisätietoja:
Toimitusjohtaja Ralf Sohlström, puh. 040 770 2720

www.neoindustrial.fi

Neo Industrial Oyj:n strategiana on investoida pääasiassa teollista liiketoimintaa harjoittaviin ja keskenään synergiaetuja tarjoaviin yrityksiin. Yhtiön tavoitteena on kehittää ostettuja yrityksiä aktiivisella omistajuudella ja luoda niihin lisää arvoa. Tuottoa sijoitukselle syntyy osinkona ja arvonnousuna. Neo Industrialin B-osake noteerataan NASDAQ Helsingin päämarkkinalla. Neo Industrialin teollisena toimialana on kaapeliteollisuus.