Az első integrált Plug-and-Play technológiával rendelkező kriptovaluta bányászok


NEW YORK, June 14, 2023 (GLOBE NEWSWIRE) -- A kriptovaluta piacon nemrég megjelentek a világ első plug-and-play kriptobányászai, melyek előzetes bányászati ismeretek vagy tapasztalat nélkül is használhatók. A Bitmanu BM1, BM2 és BM Pro bányászai lehetővé teszik a felhasználók számára a bányászat elindítását, ha Wi-Fi-n vagy kábelen keresztül csatlakoznak az internethez, majd megadják a kívánt pool adatokat, vagy a Bitmanu ingyenes bányász-poolját választják.

Közvetlenül a megjelenésüket követően, a piac azonnal felfigyelt a Bitmanu bányászaira a magas hash-értéküknek köszönhetően. Az iparág egyes elismert szakértői úgy vélik, hogy ezeknek az eszközöknek a hash-értéke nem mérhető össze más jelenleg elérhető termék értékével. Hash-értékeik közvetlen következményeként a Bitmanu bányászai rendkívül hatékonyan jutalmazzák a tranzakciók feldolgozását.

Piacvezető hash-értékek

  • BM1: Bitcoin 760 TH/mp, Litecoin 80 GH/mp, Dash 15 TH/mp, Monero 6 MH/mp
  • BM2: Bitcoin 1220 TH/mp, Litecoin 128 GH/mp, Dash 25 TH/mp, Monero 10 MH/mp
  • BM Pro: Bitcoin 3900 TH/mp, Litecoin 400 GH/mp, Dash 75 TH/mp, Monero 32 MH/mp

Bitmanu bányászok másik hasznos jellemzője a visszafogott energiafelhasználás. Az említett bányászok energiafelhasználási értékei a következők: 50 W a BM1, 850 W a BM2 és 2200 W a BM Pro esetében, ami hatalmas számítógépes erejük miatt meglepő. E két tényező kombinációja tette a Bitmanu bányászait a legnyereségesebb bányászeszközökké az iparág eddigi történetében.

Példa nélküli havi nyereségek

  • BM1: Bitcoin: 1300 USD, Litecoin: 1800 USD, Dash: 4800 USD, Monero: 3600 USD
  • BM2: Bitcoin: 2100 USD, Litecoin: 2900 USD, Dash: 8500 USD, Monero: 6000 USD
  • BM Pro: Bitcoin 6600 USD, Litecoin: 9000 USD, Dash: 26000 USD, Monero: 20000 USD

„Amellett, hogy létrehoztuk a valaha volt legnyereségesebb eszközt, szerettük volna a versenyfeltételeket is kiegyenlíteni olyan felhasználóbarát termékek biztosításával, melyeket bárki használhat, és ezáltal tisztes keresethez juthat” – nyilatkozta David Letoski, a Bitmanu marketingvezetője.

Ha többet szeretne megtudni a Bitmanuról, kérjük, keresse fel ezt az oldalt: https://bitmanu.com/

A Bitmanu bemutatása: A Bitmanu egy gyártással foglalkozó cég, melyet egy a befektetők és a kriptovaluta piac elismert szakembereiből áll csoport hozott létre, birtokol és irányít, amely elkötelezte magát amellett, hogy a legfrissebb technológiai újítások előnyeit a nagyközönség elé tárja. A cég kriptobányászok lenyűgöző választékát kínálja, melyek biztosítják a beruházás szupergyors megtérülését, és bárki beüzemelheti és használhatja őket – tapasztalatra vagy előzetes tudásra való tekintet nélkül.

 

Coordonnées